Souschef till Smådalarö Gård
Sabis / Kockjobb / Haninge
2018-06-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef till Smådalarö Gård" (publicerad 2018-09-13) ⬅️
Visa alla kockjobb i Haninge,
Ödeshög,
Hjo,
Vadstena,
Boxholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis i Haninge,
Knivsta,
Botkyrka,
Huddinge,
Stockholm eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök:
www.sabis.se Smådalarö Gård ligger idylliskt i Stockholms skärgård. Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm. Smådalarö Gård har nyligen renoverats för att möta den moderna hotell- och konferensgästen. Vi satsar också stort på aktiviteter och upplevelser. Med Smådalarö Krog - Brasserie & Bränneri erbjuder vi ett nytt krogkoncept för alla våra gäster och boende på Smådalarö Gård. Vi är ca 20 medarbetare som arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna:
www.smadalarogard.se Vi söker en souschef till vårt team på Smådalarö Gård. Du får vara med och bistå köksmästaren och vara ansvarig när köksmästaren inte är på plats. Vara med och leda den dagliga driften och även vissa administrativa uppgifter t.ex. inköp och planering.
Vi lagar & bakar all mat från grunden & efter vad som är i säsong och i så stor utsträckning som möjligt med ekologiska och närproducerade råvaror. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst. Har du erfarenhet av á la carte är det mycket meriterande. Samt att du har en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du positiv, initiativtagande, är lyhörd inför gästernas behov & är flexibel och rycker in där det behövs.
Dina arbetstider är varierande under: vardagar, kvällar och helger.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Benny Sundin tel. 08-50155100.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2018-06-01ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-06-24
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis
AdressSabis
Box 6015
10231 Stockholm
KontorsadressBox 6015
Jobbnummer 4180939
Observera att sista ansökningsdag har passerat.