Souschef till Restaurang La Gare, Stockholm

Ligula Hospitality Group AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Ligula Hospitality Group AB i Stockholm, Solna, Sollentuna, Sigtuna, Nyköping eller i hela Sverige

ProfilHotels Central lever verkligen upp till sitt namn. Det finns få hotell i Stockholm som har Centralstationen, med Arlanda Express och Flygbussarna, precis på andra sidan gatan. När du kliver innanför dörrarna lämnar du storstadens brus utanför. Här hittar du moderna, färgstarka rum med stark Stockholms-anknytning. I hotellet huserar även den franska bistron La Gare.



I anslutning till ProfilHotels Central hittar du La Gare, vår franska bistro.

La Gare går under temat Un hommage à L 'Entrecôte och har inspirerats av Paris som hyllar enkelheten i god mat och gott sällskap. La Gare är ett blygsamt krypin med vällagade, franska klassiker, samt en skrytsam dessertlista.

Vi söker nu en Souschef som med glädje, engagemang och flexibilitet vill vara med och ge våra gäster en grym restaurangupplevelse!



Publiceringsdatum
2022-04-10

Dina arbetsuppgifter
Du är fullt operativ och leder, tillsammans med vår köksmästare, det dagliga arbetet i köket. Som souschef kommer du att bistå och driva vår kökschefs ambition framåt, och din primära arbetsuppgift är att leda vårt köksteam i nära samarbetet med servisen. Allt för att ge våra gäster en professionell och personlig upplevelse i en genuin och trevlig restaurangmiljö. Du ska säkerställa den bästa produkten genom fantastisk matlagning, menyplanering, inköpsoptimering, öga för detaljer och hygien. Vidare är du flexibel och engagerad - i vårt lilla team är det viktigt att se hotellet och restaurangen som ett och samma gäng. Vi ställer upp för varandra och hjälper till där det behövs.

Kvalifikationer
Du behöver ha ett gott ordningssinne och lägger stor vikt på att teamet har rätt förutsättningar att följa de uppsatta rutinerna. Vi ser att du har några års erfarenhet av a la carte och gärna inom det franska köket. Har du haft en ledande position är det meriterande men viktigast är att du tar ansvar och arbetar självständigt. Du är trygg med stark servicekänsla, gillar att jobba i ett högt tempo och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Viktigt för oss är din inställning och glädje för yrket!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% där arbetstiden främst är förlagd kvällar. Vi följer gällande kollektivavtal, är en trygg och rättvis arbetsplats och ser alla medarbetare som värdefulla.

Välkommen med din ansökan!



Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Varaktighet, arbetstid
80%. Tillträde: Så snart som möjligt Tillsvidareanställning

Ersättning
Timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-05-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Ligula Hospitality Group AB

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2022/91".

Omfattning
Detta är ett deltidsjobb.

Arbetsgivare
Ligula Hospitality Group AB (org.nr 556792-6497)

Arbetsplats
Profilevents AB, Profilhotels Central

Jobbnummer
6526456

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Ligula Hospitality Group AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Ligula Hospitality Group AB: