Souschef/Kock Brasserie Godot
Brasserie Godot / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Brasserie Godot i Stockholm Vi söker ny Souschef.
Du skall ha minst 3 års erfarenhet av liknande tjänst, vara passionerad av mat och dryck i kombination och ha ett starkt driv inom yrket.
Är du den vi söker tveka inte att höra av dig till oss via mail
info@godot.seVi söker nu kock/souschef till oss på Brasserie Godot.
Vi söker dig med god erfarenhet inom det Franska och Svenska köket. Du värnar om kvalitet på tallriken och har goda ledarskapsförmågor.
På Brasserie Godot jobbar vi med klassisk Fransk och Svensk matlagning i modern tappning där allt görs från grunden.
Du har ska ha lätt för att leda i köket och samarbeta med både matsalen och baren. Du har en stark känsla för att våra gäster ska få absolut bästa service.
Om GODOT
Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar. Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar och kök. Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (19962002).
Vi har som ambition att förena den franska brasserietraditionen med modern matlagning.
Publiceringsdatum2018-04-26ErsättningLön enligt överenskommelse.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-05-25
Ange följande referens när du ansöker: Souschef
Kontaktstaffan svederman
info@godot.seFöretagBRASSERIE GODOT
AdressBRASSERIE GODOT
GREV TUREGATAN 36
11438 STOCKHOLM
KontorsadressGrev Turegatan 36
Jobbnummer 4108964
Observera att sista ansökningsdag har passerat.