Souschef
Stallmästaregården Hotel & Restaurang / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stallmästaregården Hotel & Restaurang i Stockholm,
Solna eller i
hela Sverige Restaurang Stallmästaregården söker en hungrig souschef.
Stallmästaregården är en del av familjeägda Nobisgruppen med bl.a. Operakällaren, Hotel Skeppsholmen och Nobis Hotel. Stallmästaregården ligger vackert beläget nära vattnet vid Hagaparken. Vi lagar klassisk svensk mat i modern tappning.
Du kommer att få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel högt.
Har man roligt på jobbet så lagar man också godare mat.
Vår VD Fredrik Malmstedt har mångårig erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, däribland som krögare för restaurang 50 KVADRAT och ägare av Köttbutiken i Visby. Han har sedan tidigare varit VD för Fabriken Furillen och Nobis Gårdar som är en del av Nobis AB.
Vi tror att du som söker har en bakgrund som souschef och är van att ta både stationsansvar och personalansvar.
Vi vill att du brinner för kockyrket och att du ständigt strävar efter ny inspiration till att bli en bättre kock.
Publiceringsdatum2014-03-25Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
mans@stallmastaregarden.seKontaktmåns sixtensson, köksmästare 08-6101310 (arbete)
mans@stallmastaregarden.seFöretagStallmästaregården Hotel & Restaurang
AdressStallmästaregården Hotel & Restaurang
11347 STOCKHOLM
KontorsadressNorrtull
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-6101300
Jobbnummer 1819880
Observera att sista ansökningsdag har passerat.