Souschef
Scandic Uplandia / Kockjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Uppsala,
Östhammar,
Sigtuna,
Österåker,
Håbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Uplandia i Uppsala ScandicUplandia söker Souschef
Scandic Uplandia, det centrala cityhotellet med 133 rum
erbjuder \xC3 la carte restaurang med ca. 100 sittplatser, lobby bar med lounge meny och en konferensavdelning för upp till 190 personer.
Nu söker vi en Souschef till vårt kök. Du leder arbetet i köket och rapporterar till F&B. Du är utbildad kock med minst tre års kökserfarenhet.
Som Souschef är det viktigt att du kan koordinera och planera det löpande arbetet och se till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för köket och hantering av mat och alkohol. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer Scandics koncept. Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle.
God data vana är ett krav.
Som person behöver du vara energisk, positiv, flexibel och självklart ha en förkärlek till matlagning. Vi söker dig som har dokumenterad utbildning/erfarenhet från kockyrket som bör vara minst 3 år.
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning.
För mer information kontakta Alexander Zadeh
Alexander.zadeh@scandichotels.comVi behandlar alla ansökningar löpande.
Publiceringsdatum2011-12-14Arbetstider och omfattningheltid
Ersättningöverenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-01-13
Ansökan kan skickas till e-postadress:
alexander.zadeh@scandichotels.comKlicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktAlexander Zadeh, +46 0709 73 59 58,
alexander.zadeh@scandichotels.comFöretagScandic Uplandia
AdressScandic Uplandia
Dragarbrunnsgatan 32
75140 Uppsala
Jobbnummer 1105475
Observera att sista ansökningsdag har passerat.