Sommarvikariat Kök och restaurang
Stiftelsen Stockholms sjukhem / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stiftelsen Stockholms sjukhem i Stockholm Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse. Vi är en non-profit organisation som drivs utan vinstintresse. Sedan starten 1867 har vi erbjudit vård och omsorg till långvarigt eller obotligt sjuka i en hemlik och stimulerande miljö.
Idag bedriver vi vård med mycket hög kvalitet inom flera områden: palliativ vård, rehabilitering, vård- och omsorgsboende, husläkarmottagning, träningscenter för rörelsehindrad samt geriatrisk vård vid Brommageriatriken. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har drygt 700 medarbetare.Sommarvikarier till kök och restaurang
Stockholms Sjukhems kostavdelning lagar mat till ca 250 boende/patienter och till lunchrestaurangens cirka 130 matgäster/dag. Vi lagar mat såväl till vardag som till fest, och vi ser det som vår uppgift att via maten förgylla dagen för våra gäster. Det mesta tillagar vi från grunden utifrån färska och ekologiska råvaror, och vi lägger stor vikt vid hög kvalitet på hela måltiden och att tillgodose individens valmöjligheter.
Kockar
Publiceringsdatum2013-01-28Dina arbetsuppgifterDina arbetsuppgifter blir att delta i den dagliga produktionen
Vi tillämpar rotationstjänst vilket innebär att man arbetar på olika stationer i bl a kök, diet och kallskänk.
KvalifikationerMinst 3 årig Restaurang- och storhushålls utbildning och gärna 2 års yrkesvana från storkök / diet/restaurang, Dokumenterad kunskap och erfarenhet av arbete med dietkök med specialkoster är ett önskemål.
För att klara arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift. Du har god datorvana. Office program samt vana av kostdataprogrammet AIVO.
Tjänsten har många olika delar så ett mått planeringsförmåga, ett mått vision och ett mått arbetsglädje tror vi är viktiga ingredienser.Har du dessutom gästfokus och hög servicekänsla och engagemang är alla parametrar uppfyllda.
Cafè och köksbiträde/ Kallskänka
Dina arbetsuppgifterVi tillämpar rotationstjänst, vilket innebär att du växlar mellan olika arbetsuppgifter. Ex: beredning av kalla och varma rätter under ledning av kockarna, tjänstgöra i cafè och restaurang med bl a kassa, servering, disk, städ, varuhantering i butik samt i övrigt förekommande uppgifter i kök och restaurang.
KvalifikationerRestaurang och storhushållsutbildning, gymnasienivå.
Minst två års erfarenhet av arbete i storkök eller restaurang, erfarenhet av servering, kassatjänst och kundservice är meriterande.
Vi tror att du som person är självgående, ansvarsfull, flexibel med ett kreativt sinne som tycker om att arbeta i team i ett tidvis högt temp och sätter gästen i centrum.
Tjänstgöringsvillkor/grad
Heltid, dagtid, 37 timmar/vecka enl. 4 veckors rullande schema.
Lön enligt överenskommelse.
TillträdeEfter överenskommelse. Semeterperiod 2013-06-24 - 2013-08-19
Kontaktperson/er
Kontakta Anna- Karin Jakobsson, 08-617 12 14,
anna-karin.jakobsson@stockholmssjukhem.seVälkommen med din ansökan senast den 2013-02-15
Arbetstider och omfattningDag , Heltid , Tillsvidareanställning
Så ansöker duAnsökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagStiftelsen Stockholms sjukhem
AdressStiftelsen Stockholms sjukhem
Mariebergsgatan 22
11235 Stockholm
Jobbnummer 1450543
Observera att sista ansökningsdag har passerat.