Servis för bankett och konferens 100 %
Radisson Blu Scandinavia Hotel / Servitörsjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Hotellet är inne i en spännande förvandling. Vi storsatsar och totalrenoverar alla våra 355 hotellrum. Lobby, restaurang, konferens och bar står sedan på tur och där hoppas vi fånga göteborgarnas hjärta.
Vi söker nu en engagerad medarbetare med hög servicekänsla till tjänsten som servis för vår nya bankett och konferensavdelning. Vi tror att du har en glad och utåtriktad personlighet med eget driv och med sinne för detaljer för att passa in i vårt team.
Du har ett organiserat arbetssätt och har inga problem att ta egna beslut när det krävs. Då avdelningen genomgått en totalrenovering kommer även nya rutiner och nya arbetssätt att sättas på plats tillsammans med ansvarig på avdelningen och där kommer du spela en viktig roll så du behöver lite erfarenhet från tidigare arbete inom hotell/restaurang.
Arbetet innefattar både dag/kväll/helg och kan komma att förläggas på övriga F&D avdelningar när beläggningen är låg på bankett/konferensavdelningen.
ANSVARSOMRÅDEN:
* Servering av mat och dryck samt övriga förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen som till exempel förberedelse av nästa dags arrangemang med uppdukning och mise en place, printa arrangemangslistor och hålla dig uppdaterad om vilka gäster vi har i huset och de kommande dagarna, beställa varor från lagret, hålla rent och snyggt på avdelningen, kommunicera ev ändringar i arrangemangen till övriga avdelningar.
Du som söker ska vara serviceminded och mån om att alltid ge våra gäster den allra bästa serviceupplevelsen och vilja möta avdelningens och hotellets högt uppsatta mål och policies samt följa Radisson Hotel Groups gemensamma riktlinjer och servicekoncept.
KRAV FÖR TJÄNSTEN
* Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst samt yrkeskunnig inom området mat, dryck och servering
* Du har ett säljande sätt och lätt för att lära
* Du har en naturlig känsla för gästservice, kvalitet och problemlösning
* Möjlighet att tjänstgöra dag-, kväll- och helgpass
* Behärska svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
VI ERBJUDER
* Tillsvidareanställning 100% med tillträde omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Varmt välkommen med din ansökan! till
Helena.boodh@radissonblu.com Vid frågor om tjänsten kontakta F&D Manager Maria Gustavsson via e-mail:
maria.gustavsson@radissonblu.com Ansök senast 30 november 2018. Urval och intervjuer sker löpande.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Tills vidare
Publiceringsdatum2018-11-09ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-11-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktHelena Boodh
helena.boodh@radissonblu.com 031-7585630
Maria Gustavsson
maria.gustavsson@radissonblu.com 031-7585000
FöretagRadisson Blu Scandinavia Hotel
AdressRadisson Blu Scandinavia Hotel
Södra Hamngatan 59
41106 Göteborg
KontorsadressSödra Hamngatan 59
Jobbnummer 4449276
Observera att sista ansökningsdag har passerat.