Serverings personal

Sigtuna Stads Hotell / Servitörsjobb / Sigtuna
2011-03-21
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Serverings personal" (publicerad 2012-06-29) ⬅️


Visa alla servitörsjobb i Sigtuna, Österåker, Håbo, Upplands-Bro, Upplands Väsby eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sigtuna Stads Hotell i Sigtuna

Servis, 1909 Sigtuna Stads Hotell
1909 Sigtuna Stads Hotell är Sveriges minsta 5-sjärniga design hotell beläget mitt i centrala Sigtuna vid Mälarens strand, endast 15 minuter från Arlanda, 40 minuter från Stockholm och 30 minuter från Uppsala.
Vi söker en positiv, serviceinriktad och ambitiös person med ett genuint intresse för kvalitet, service och ett bra värdskap.
Tjänsten omfattas av servering i en förstklassig miljö där våra gäster ställer höga krav på en perfekt service. Du arbetar i en komplex verksamhet med servering så som; konferens, affärslunch, aftrenoon tea, room service, middag, avsmakningsmenyer och vin rekommendationer.
Du som söker har en hög servicekänsla, ordningssinne och är en ambitiös person med ett genuint intresse för kvalitet, service och ett bra värdskap. Du har en känsla för detaljer och tidigare erfarenhet (minst 4 år) inom restaurang, servering du har vinkunskap och erfarenhet av att arbeta tekniskt korrekt.

Publiceringsdatum
2011-03-21

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid/Deltid
2 veckors rullande schema som innerfattar dag/ kväll/ helg

Ersättning
Fast lön
Lön enligt kollektivavtal

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: josefine.asplund@sigtunastadshotell.se

Företag
Sigtuna Stads Hotell

Adress
Sigtuna Stads Hotell
19330 SIGTUNA

Kontorsadress
Stora Nygatan 3

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-59250100
E-postadress: josefine.asplund@sigtunastadshotell.se

Jobbnummer
881172

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sigtuna Stads Hotell

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sigtuna Stads Hotell: