Samordnare, Produktionsköket Lindesbergs lasarett
Region Örebro län / Chefsjobb / Lindesberg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Lindesberg,
Nora,
Örebro,
Ljusnarsberg,
Skinnskatteberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Örebro län i Lindesberg,
Nora,
Örebro,
Ljusnarsberg,
Hallsberg eller i
hela Sverige Område försörjning består av tre avdelningar, Kost, Städ och Transport. Vi bedriver verksamhet på
Regionens tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Region Örebro län. Område
försörjning består idag av ca 380 medarbetare, varav ca 85 medarbetare arbetar på
kostavdelningen.
Vi söker en samordnare, som här betyder en ledare med passion för mat, till köket på Lindesbergs lasarett.
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt och ekonomiskt perspektiv.
Lindesbergs kök producerar och levererar dagligen ca 250 portioner lunch och middag. Huvuddelen av vår produktion sker för patienterna men vi har även vår egen restaurang som serverar lunch till både sjukhusets personal och externa matgäster. Dessutom har vi catering som vi vill fortsätta att utveckla. Du ingår i ett team på sex medarbetare och det övergripande målet är att vi tillsammans ska laga och servera god, näringsriktig och klimatsmart mat.
Publiceringsdatum2017-08-14Dina arbetsuppgifterSom samordnare har du det dagliga ansvaret för planering och produktion inom produktionsköket. I detta ingår inköp och varumottagning. Du svarar för att egenkontrollprogrammet, upprättade rutiner och arbetsmetoder följs. Du deltar i kostombudsträffar och möten med dietister. Handledning av studenter, praktikanter med flera ingår som en naturlig del i arbetet.
KvalifikationerKockutbildning eller motsvarande. Flera års erfarenhet av storhushåll. Du har B-körkort. Meriterande är om du har arbetat med kostdataprogrammet Matilda.
Som person har du god samarbetsförmåga, är tydlig och kan arbeta självständigt med planering av arbetet och du har förmåga att motivera medarbetare. Du har goda kunskaper i livsmedelshygien.
Du har ett genuint intresse för mat och sättet att presentera måltiden för kunderna. Vår verksamhet är under ständig utveckling och för att kunna bidra till denna utveckling krävs initiativförmåga, ekonomiskt sinne, kreativitet och en vilja till ständiga förbättringar.
Du är stresstålig, ordningssam och har ett strukturerat arbetssätt. Du är van vid planering och att ha ett övergripande ansvar. Du är resultat- och målfokuserad samt har kunskap om köksekonomi.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidareanställning
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-09-04
Ange följande referens när du ansöker: Rs:2017:77
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktSjöholm, Karina 058666606
FöretagRegion Örebro län
AdressRegion Örebro län
Box 1613
70116 Örebro
KontorsadressSe hemsida
Jobbnummer 3639696
Observera att sista ansökningsdag har passerat.