Restaurangverksamheten
Parks and resorts Scandinavia Kolmårdens Djurpark / Restaurangbiträdesjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Norrköping,
Söderköping,
Finspång,
Linköping,
Katrineholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Parks and resorts Scandinavia Kolmårdens Djurpark i Norrköping Destination Kolmården är ett av Sveriges populäraste resmål för barnfamiljer och innefattar Kolmårdens Djurpark och Vildmarkshotellet. Destinationen ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med Gröna Lund, Skara Sommarland, Furuviksparken och Aquaria Vattenmuseum. Företaget har ca 135 tillsvidareanställda och sysselsätter ytterligare 500 säsongsanställda. Djurparken är Nordens största med ca 80 djurarter. Destinationen har drygt 600 000 besökare per säsong och omsätter ca 250 miljoner kr, vilket gör den till en av landets mest populära.
Vildmarkshotellet är ett möteshotell vid Bråvikens strand som riktar sig till både företag och privatpersoner. Hotellet har 213 rum, två restauranger, en SPA-anläggning, konferensavdelning, nattklubb samt en stor barnavdelning med lekrum. Varje gäst som besöker Vildmarkshotellet är en unik person med egna förväntningar och referensramar. I vår föreställning får du dem att känna sig speciella och med fingertoppskänsla och helhetstänkande överträffar du deras högt ställda förväntningar. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar en föreställning i världsklass för våra gäster. Just nu söker vi nya stjärnor till följande tjänster:
Bar och spritkassör:Som bar- och spritkassör arbetar du i våra barer. Du är stresstålig och älskar att ge service. För tjänsten krävs en bartenderutbildning samt kassaerfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande tjänst tidigare. Eftersom arbetspassen slutar efter midnatt måste du ha körkort och tillgång till egen bil. För denna tjänst behöver du vara 20 år fyllda.
Frukostbiträden:Till vår frukostbuffé söker vi morgonpigga frukostbiträden! Dina arbetsuppgifter är främst att ställa iordning buffén, fylla på, plocka disk samt att hålla rent och fräscht vid serveringen, i frukostmatsalen och vid uteserveringen. Har du erfarenhet från restaurangbranschen är det meriterande. Arbetsdagen startar vid 06:30. För tjänsten krävs det att du är minst 17 år fyllda.
Hovmästare:Som Hovmästare ansvarar du för driften inom vår restaurangverksamhet. Detta innebär att du är arbetsledare för servispersonalen och har ett övergripande ansvar för matsalen. Utöver den dagliga driften förekommer även planering och schemaläggning för dina medarbetare. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och söker dig som är mycket flexibel och beredd att rycka in där det behövs. Du har erfarenhet av en arbetsledande befattning inom restaurang och din bakgrund består av flerårig erfarenhet från restaurang och servisyrket. Vi ser gärna att du har arbetat som Hovmästare och har en restaurangutbildning med dig i bagaget. Vi söker dig som ser glädjen i att arbeta med människor och har förmågan att leda och engagera dina medarbetare. Du ansvarar för att sprida arbetsglädje - alltid med gästens bästa i fokus. Tillsammans med dina medarbetare strävar ni mot att överträffa gästens förväntningar för att kunna leverera service i världsklass! Du
är minst 25 år.
Kock/kallskänka: Som kock/kallskänka har du alla arbetsuppgifter som förkommer i ett större restaurangkök. Under sommaren serverar vi i våra två restauranger mat till ca 700 gäster varje dag. Både lunch- och middagsservering förekommer. Vi tror att du som söker tjänsten som kock eller kallskänka har ett genuint intresse för matlagning och brinner för att ge bästa tänkbara service till både vuxna och barn. Tempot i våra kök kan många gånger vara väldigt högt och arbetet kräver att du kan ta egna initiativ och ett eget ansvar samt att du har förmågan att kunna fokusera i arbetet så att vi i alla lägen kan leverera helhetsupplevelser i världsklass till våra gäster. Vi förutsätter att du har en relevant yrkesutbildning och/eller flerårig erfarenhet av yrket. För tjänsten krävs att du är 18 år fyllda.
Servitör/servitris:I restaurangen arbetar du med bordsservering och du har eget ansvar för din station även om du tillsammans med dina kollegor arbetar i ett team och är behjälplig för dem vid behov. Som servitör/servitris är du stresstålig och kan ge service i världsklass trots att tempot är högt. Under sommaren serverar restaurangen middag till 700 gäster om dagen. Tillsammans med dina kollegor ser ni till att skapa en helhetsupplevelse i världsklass. Restaurangutbildning samt tidigare erfarenhet från arbete inom restaurangbranschen är meriterande. För att arbeta som servitör/servitris måste du vara 18 år fyllda.
Vi har ingen sista ansökningsdag, men om du skickar in din ansökan tidigt ökar dina möjligheter till arbete.
Välkommen med din ansökan!
Publiceringsdatum2011-12-19Arbetstider och omfattningSäsongsanställning
ErsättningEnligt kollektivavtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-01-18
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktFöretagParks and resorts Scandinavia Kolmårdens Djurpark
AdressParks and resorts Scandinavia Kolmårdens Djurpark
Kolmårdens Djurpark
61892 Kolmården
Jobbnummer 1109752
Observera att sista ansökningsdag har passerat.