Restaurangbiträde
Grisslehamn gård AB / Restaurangbiträdesjobb / Norrtälje
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Norrtälje,
Vallentuna,
Vaxholm,
Täby,
Värmdö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Grisslehamn gård AB i Norrtälje Företagsbeskrivning
OBS! Sökande måste snabbt ta sig till arbetsplatsen, vi ser helst att du bor i närheten av Grisslehamn under sommarsäsong.
Grisslehamn ligger 11 mil norr om Stockholm, ett genuint fiskeläger vid kanten av Ålands hav.
På vår uteservering med ca 100 platser serverar vi traditionell skärgårdsmat. Restaurang med fullständiga rättigheter.
Tjänst
Vi söker serveringspersonal till sommarsäsongen, maj - sept.
Du som söker
OBS! Sökande måste snabbt ta sig till arbetsplatsen, vi ser helst att du bor i närheten av Grisslehamn under sommarsäsong.
Vi ser att du som söker har viss erfarenhet från serveringyrket, barkunskap är ett plus. Vi ser gärna att du är effektiv, organiserad, noggrann och stresstålig. Du är van att samarbeta, samtidigt kan du arbeta självständigt och tar eget ansvar. Du är lyhörd och sätter alltid gästen i centrum.
Arbetstiden är förlagt enligt ett rullande schema.
Publiceringsdatum2012-03-27ErsättningEnligt överenskommelse
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Carmen Löf (personalansvarige) på e-post. Maila gärna din ansökan och CV till
info@grisslehamngard.se . Vänligen inled ditt mail med var du är bosatt under sommarsäsongen och under vilken period du kan arbeta.
Besök gärna vår hemsida
www.grisslehamngard.seArbetstider och omfattningVisstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-06-01
Ansökan kan skickas till e-postadress:
info@grisslehamngard.seKontaktCarmen Löf, Personalansvarig,
info@grisslehamngard.seFöretagGrisslehamn gård AB
AdressGrisslehamn gård AB
PL 457
76045 GRISSLEHAMN
KontorsadressPL 457 Centrum
GRISSLEHAMN
KontaktuppgifterE-postadress:
info@grisslehamngard.se Jobbnummer 1198058
Observera att sista ansökningsdag har passerat.