Platschef till Espresso House centrala beredningskök
Espresso House / Chefsjobb / Stockholm
2014-12-12
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Platschef till Espresso House centrala beredningskök" (publicerad 2016-05-24) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Espresso House i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda "Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst"!
Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2014 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.
Nu söker vi en passionerad Platschef till Espresso House centrala beredningskök
Ditt framtida jobb?
Som Platschef i vårt Centralkök har du en viktig roll i att arbetet bakom kulisserna alltid flyter på. Tillsammans med ditt team ansvarar du för att leverera fräscha och förstklassiga produkter till våra gäster. I rollen som Platschef ansvarar du för produktionen av smörgåsar och sallader till våra coffee shops runt om i Stockholm.
Tjänsten är till största del förlagd i drift där du jobbar i produktion tillsammans med din personal. Arbetstiden är förlagd till natt då vi har nattproduktion av våra smörgåsar och sallader.
Verksamheten är inte vinstdrivande i sig men du arbetar mot budget och har ansvar för ditt ekonomiska resultat. Rapportering sker till Distriktschef.
Vad erbjuder du oss?
Du är en organiserad person som gillar ordning och reda och rutiner
Du är en ledare som har förmågan att motivera och utveckla dina medarbetare
Du gillar effektivitet och strävar alltid efter att utföra dina arbetsuppgifter snabbare och bättre
Du är kreativ och hittar lösningar där andra ser problem
Du är en person med en stor dos energi som du gärna delar med dig av till andra
Du är en person med hög arbetsmoral som brinner för det du gör
Du är kvalitetsmedveten och har en känsla för råvaror och smaker.
Sist men inte minst så älskar du att jobba med mat och människor!
Vad erbjuder vi dig?
Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss.
Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.
Publiceringsdatum2014-12-12BakgrundDu har tidigare erfarenhet av en ledande position i en driftsrelaterad verksamhet.
Du har tidigare haft personalansvar
Du har utbildning och tidigare erfarenhet i hantering och tillagning av mat och livsmedel
Du har tidigare jobbat inom storkök eller liknande produktion
Du har förståelse för ekonomi och att arbeta efter budget
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekrytering sker löpande.
Arbetspassen är förlagda nattetid kl. 21.00-05.00 eller kl. 24.00-08.00, både vardag och helg.
Kollektivavtal med Unionen
Arbetstider och omfattningHeltid/ Ej specificerat
ErsättningEnligt kollektivavtal Visita/Unionen
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-01-11
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagEspresso House
AdressEspresso House
Kungsgatan 37
11156 Stockholm
KontorsadressKungsgatan 37
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2100345
Observera att sista ansökningsdag har passerat.