Pizzabagare
Terazzen Restaurang, Pizza & Bar / Bagarjobb / Borgholm
2010-03-18
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Pizzabagare" (publicerad 2017-01-09) ⬅️
Visa alla bagarjobb i Borgholm,
Mönsterås,
Kalmar,
Mörbylånga,
Oskarshamn eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Terazzen Restaurang, Pizza & Bar i Borgholm Arnea AB äger och driver Terazzen som är beläget i Byxelkroks hamn på norra Öland.
Vi söker nu en erfaren pizzabagare inför sommarsäsongen.
Restaurangen med cirka 170 sittplatser inne och ute, har en grekisk inriktning plus pizza och bar. Vi har även beställningar och avhämtning.
Det krävs god erfarenhet inom pizzayrket, och du skall helst ha jobbat med detta en längre tid. Du skall ha god kännedom om planering av förberedelser, egenkontroll, kunna arbeta självständigt och ha god samarbetsförmåga.
Vi jobbar med â€ordning och redaâ€, och ser gärna att vår personal har en glad och fräsch attityd, är serviceinriktade och där våra besökande gäster sätts i främsta fokus. Att vara ärlig, punktlig, noggrann och pålitlig samt ställa upp för sina arbetskamrater ser vi som en självklarhet.
Sedvanliga arbetsuppgifter under högsäsong i pizzaavdelning och kök. Tidvis mycket högt arbetstempo vilket kräver att du kan arbeta under stress. Du ska vara beredd på att hjälpa till där det behövs.
Ange om du har/kan ordna boende på norra Öland.
Publiceringsdatum2010-03-18Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 11 dagar - 3 månader
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2010-04-09
Välkommen med din ansökan inkl CV och kontaktuppgifter
Ange följande referens när du ansöker: pizza 2010
Ansökan kan skickas till e-postadress:
terazzen@gmail.comFöretagTERAZZEN restaurang, pizza & bar
AdressTERAZZEN restaurang, pizza & bar
LANDSVÄGEN HÖGBY 6
38074 LÖTTORP
KontorsadressHamnplan Byxelkrok
38075 BYXELKROK
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0709-617890
E-postadress:
terazzen@gmail.com Jobbnummer 610548
Observera att sista ansökningsdag har passerat.