Operativ process & kvalitetsansvarig Livsmedel
Jätten Cater AB / Restaurangbiträdesjobb / Trollhättan
2023-12-22
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Operativ process & kvalitetsansvarig Livsmedel" (publicerad 2024-02-15) ⬅️
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Trollhättan,
Essunga,
Vänersborg,
Lilla Edet,
Grästorp eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Jätten Cater AB i Trollhättan Vi vill ge alla möjligheten till en god och vällagad färdig måltid. Oavsett om du är ung eller gammal, om det är till lunch, mellanmål, middag, mötet, nyårsmiddagen, på väg till matchen eller när det planeras fest.
Vi är övertygade om att mat kan smaka bra och se bra ut, även om den är färdiglagad, packad och säljs i butik.
Vårt kök är fullt med duktiga människor som har stor förståelse för kunden och kärlek till mat där deras mål är att du som vår kund ska älska det de lagar, oavsett sammanhang.
Jätten Cater är sprunget ur butiksköket på ICA Kvantum Jätten i Trollhättan. När förfrågningarna om levererad mat till närliggande butiker ökade, flyttades köket och medarbetarna till ett nytt större kök och dagens Jätten Cater bildades 2013. Vi ser vårt ursprung som en stor fördel. Vi har butikslivet i ryggraden och förstår behovet av flexibilitet, service och bra produkter.
Hos oss på Jätten Cater är vi idag runt 65 medarbetare i olika åldrar, med olika bakgrunder och med det gemensamma målet att underlätta vardagen, leverera bra mat och god service till våra kunder. Varje dag förser vi cirka 80 butikskunder runt om i hela västra Sverige med färdiglagad mat och catering, året runt! Vi tillverkar varm och kall husmanskost, smörgåstårtor, wraps, sallader, smörgåsar, festfat med mera.
Med målet att leverera rätt produkter med rätt kvalité i rätt tid till rätt kund, vid alla tillfällen bygger vi verksamheten genom planering, struktur, tempo och samarbete. Alltid med kundens behov i fokus!
Operativ process- och kvalitetsansvarig livsmedel
Vill du vara med att driva vår verksamhet framåt genom att äga och utveckla våra processer och kvalitetsarbete tillsammans med vårt driftteam?
Vi söker nu dig som är trevlig, framåt och som kan hantera människor, förbättringsarbete och kvalitetssystem.
Du har erfarenhet av att driva kvalitetsarbete och att implementera, hantera, följa och följa upp arbetet enligt uppsatta kvalitetssystem, egenkontrollprogram och HACCP.
Vi tror att du har en erfarenhet från storkök eller livsmedelsindustri där du skaffat dig likvärdiga erfarenheter och arbetat med liknande arbetsuppgifter.
Kunskap om livsmedelssäkerhetsstandarder och förmåga att säkerställa att produktionen uppfyller gällande riktlinjer, myndighets- och lagkrav önskas.
Rollen är operativ där du som en del av produktionsteamet också arbetar för att ständigt utveckla kvalitetsarbete, förbättringsarbete och produktion där du stöttar produktionsledningen i vardagen.
Publiceringsdatum2023-12-22Kvalifikationer1 Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom kvalitets och processarbete. Utbildning i och erfarenhet av arbete med HACCP är ett krav.
2 Förmåga att övervaka och styra produktionslinjer för att säkerställa optimal produktion.
- Kvalitetsstyrning:
- Tidigare erfarenhet av att implementera och hantera kvalitetssystem, inklusive egenkontrollsprogram och HACCP.
- Kunskap om livsmedelssäkerhetsstandarder och förmåga att säkerställa att produktionen uppfyller gällande riktlinjer och krav från myndigheter, bransch och
- Förbättringsarbete och utvecklingsfokus:
- Framstående förmåga att driva förbättrings- och utvecklingsarbete inom livsmedelsproduktion.
- Erfarenhet av att skapa och implementera effektiva rutiner för underhåll och förebyggande åtgärder för att minimera driftstopp.
- Kommunikations- och ledarskapsfärdigheter:
- Förmåga att kommunicera med olika intressenter, inklusive myndigheter och chefer inom produktion och kvalitet.
- Möjlighet att stödja och guida teamet genom operativa frågor och arbete med ständiga förbättringar.
- Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP):
- Erfarenhet i tillämpningen av HACCP-metoden för att säkerställa livsmedelssäkerhet.
- Erfarenhet av systematisk kartläggning och hantering av faror i livsmedelsproduktionen.
- Dokumentationsfärdigheter:
- Förmåga att skapa och underhålla noggrann dokumentation, inklusive arbetsinstruktioner och rapporter för analyser av kritiska punkter.
8.
- - vara flexibel och ha en positiv inställning till nya utmaningar.
- - kunna flytande svenska i tal och skrift.
- - kunna hantera IT i PC- och Androidmiljö.
Ersättning Enligt kollektivavtal
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-01-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2023/6".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Jätten Cater AB (org.nr 556827-9292)
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Arbetsplats Jätten Cater
Jobbnummer 8352394
Observera att sista ansökningsdag har passerat.