Operativ Event- konferens- och cateringansvarig till Gastropol
Sabis AB / Säljarjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla säljarjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Vi söker en Operativ Event- konferens- och cateringansvarig till Gastropol i nybyggda fastigheten Fenix i Hagastaden, nära Norra Tornen och Karolinska. Här driver vi deli, bar, bistro, konferens, catering, evenemang och servicetjänster till husets hyresgäster. Vi ansvarar också för takvåningen med bar och utsikt över Stockholms takåsar. Vi söker dig som operativt tar hand om våra event, konferenser och catering i huset och vill vara med i vår fortsatta utveckling av Torsplans nya mötes- och matdestination.
Om rollen
Som operativ event- konferens- och cateringansvarig har du en nyckelroll i att utveckla upplevelsen för våra konferenskunder, cateringbeställare och eventbyråer. Du rapporterar direkt till restaurangchefen och arbetsleder vid behov extraanställda och inhyrd personal. Du är kundens närmaste kontakt vid genomförande av arrangemang och leveranser och anpassar dessa efter kundens önskemål. Arbetet är säsongsbetonat med högtryck under vissa perioder och lägre beläggning under andra vilket innebär att vi kan erbjuda längre ledigheter under sommaren, kring jul, påsk och klämdagar medan du arbetar mer under andra perioder.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att arbeta enligt PM och i nära dialog med arbetsledningen och kunder, planera och organisera arbetsdagen så alla leveranser sker på utsatt tid samt leverera vagnar med förtäring och duka upp bufféer på ett kreativt sätt. Du möblerar konferensrum, sätter upp buffébord och roddar barer och extrabarer. Du kopplar in inhyrd teknik och hjälper konferensgäster med tekniken i rummen samt är kontaktperson och stöd för DJs och annan underhållning.
Din profil
Vi söker dig som är en trygg person som sprider arbetsglädje, är ordningsam och gillar att jobba strukturerat. Din förmåga att planera kommer att vara avgörande. Du har ett öga för detaljer och brinner för att utveckla, anpassa och överträffa kundens upplevelse och förväntningar. Du gillar att jobba fysiskt med att rodda möbler och tung utrustning, och är lyhörd med stort fokus på kundernas önskemål och behov. Din personlighet och trygga sätt är avgörande, och vi söker en person med rätt inställning som gillar att hjälpa sina kollegor att bli framgångsrika. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck och pratar gärna gastronomi, och du kommunicerar både på engelska och svenska.
Meriterande är om du har erfarenhet av bordsservering, barservering, barista och teknik.
Vi erbjuder dig
• En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
• Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
• Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
• Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Ansökan
Tillträde är 12 augusti 2024. Tjänsten är på heltid med varierande vardagar, kvällar och vissa helger. Vid frågor om tjänsten, kontakta restaurangchef Anki Norgren på
anki.norgren@sabis.se. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna
https://www.sabis.se/. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Ersättning Lön enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-06-29
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sabis AB (org.nr 556165-9888),
http://www.sabis.se Kontakt Anki Norgren
anki.norgren@sabis.se Jobbnummer 8714180
Observera att sista ansökningsdag har passerat.