Medarbetare till projekt om livsmedelsförsörjning
Livsmedelsverket / Hälsoskyddsjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla hälsoskyddsjobb i Uppsala,
Östhammar,
Sigtuna,
Österåker,
Håbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Livsmedelsverket i Uppsala,
Sigtuna,
Heby,
Tierp,
Sala eller i
hela Sverige Livsmedelsverket är den statliga centrala myndigheten för frågor som gäller livsmedel inklusive dricksvatten. Livsmedelsverket ska i konsumenternas intresse verka för säkra livsmedel, redlighet i livsmedelshanteringen och bra matvanor. På Livsmedelsverket i Uppsala arbetar cirka 330 personer. Ytterligare cirka 200 medarbetare återfinns på slakterierna och gränskontrollerna runt om i landet. Livsmedelsverket har som mål att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Se även
www.livsmedelsverket.seRåd och beredskapsavdelningen ansvarar för råd, information och dialog med målgrupperna konsumenter, företag, branschorganisationer, myndigheter och kostarbetare för att öka deras kunskap om regler, beredskap och kontroll på livsmedelsområdet samt om bra matvanor och risker på oreglerade områden.
På avdelningen arbetar i dag ca 25 personer med många olika kompetenser. Arbetsmiljön präglas av ett mycket gott samarbete, en tvärvetenskaplig dialog med mycket utåtriktad extern verksamhet. På avdelningen finns tre team och du kommer att ingå i team beredskap och försörjning som idag består av sex personer.
Beskrivning av arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i projektet "Nationell samrådsgrupp för krisberedskap av livsmedelsförsörjning - SKAL". Fokus är att ta fram organisation och arbetssätt för Livsmedelverkets nationella samordningsuppdrag när det gäller kris- och beredskapsplanering av livsmedelsförsörjning i leden efter primärproduktionen. Det finns beröringspunkter med andra projekt och du kommer därför att också medverka i projektet "Gotland utan livsmedelstransporter". Dina arbetsuppgifter innebär att tillsammans med projektledaren driva projektet framåt, exempelvis genom projektplanering, konceptutveckling, arrangera möten och konferenser samt samverkan och förankring med externa aktörer.
Beskrivning av erfarenhet/utbildning
Du ska ha högskolekompetens med relevant inriktning. Vidare vill vi att du har minst tre års erfarenhet av projektarbete och kommunikation. Har du erfarenhet av projektledning och kunskaper inom livsmedelsområdet är detta meriterande. Även erfarenhet av krishantering samt konceptutveckling är meriterande. Vi vill att du talar och skriver svenska och engelska samt har goda IT-kunskaper.
Publiceringsdatum2015-02-06Dina personliga egenskaperSom person söker vi dig som är drivande och självständig. Du trivs med att lösa problem och med att vara kreativ i ditt arbetssätt. Vidare vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt.
Sista ansökningsdag: 22:a februari. Vi läser ansökningar och genomför urval fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.
Anställningsform: Projektanställning, heltid, dock längst till 31 december 2015
Tillträde: Så snart som möjligt, dock senast den 1 april.
Område: Området för undersökning och vetenskapligt stöd
Betyg och intyg som styrker din ansökan tas med vid en eventuell intervju.
Kontakt: Du är välkommen att kontakta Mats Johansson. Representant för SACO är Christina Lantz. Samtliga nås via vår växel, tel. 018-17 55 00.
Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering sker helt genom Livsmedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Arbetstider och omfattningHeltid/ Ej specificerat
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-02-22
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagLivsmedelsverket
AdressLivsmedelsverket
Box 622
75126 UPPSALA
KontorsadressBox 622
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2157866
Observera att sista ansökningsdag har passerat.