Långtidsvikarierande kock som gärna lagar från grunden

Da Vinciskolan / Chefsjobb / Nacka
2018-06-13
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Långtidsvikarierande kock som gärna lagar från grunden" (publicerad 2018-09-03) ⬅️


Visa alla chefsjobb i Nacka, Kristinehamn, Karlskoga, Storfors, Lekeberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Da Vinciskolan i Nacka

Som vikarierande kock på Da Vinciskolan är du en del av vårt kök beläget i hjärtat av Saltsjöbaden.

Vårt köksteam består idag av tre erfarna medarbetare med gedigen erfarenhet av konditori, bageri, restaurang och storkök. En av våra medarbetare har en planerad långtidssjukskrivning med anledning av operation fr o m slutet av augusti.

Verksamheten omfattar matlagning vardagar åt Da Vinciskolan (en skola och två förskolor ca 300 måltider) och restaurangverksamheten i ett 55+boende - där också vårt kök är beläget - (ca 70 - 90 middagar per dag inkl eventuellt förbeställd á la carte).

Du vikarierar för en av våra medarbetare med huvudfokus på matlagning för barn och elever. Även om detta är ditt huvuduppdrag, är samhörigheten och delaktigheten i teamet viktig. Detta innebär att vi alla kan ge varandra en hjälpande hand i de olika rollerna.

Du arbetar vardagar med start ca kl 07.30 och slutar mellan kl 15 och 16.
Varannan vecka har du en (1) vardag då du arbetar till kl 19.30 med ansvar för dagens middag.

Att arbeta hos oss på Da Vinciskolan innebär dagar med engagerad ledning och kollegor, utmaning och utveckling, glädje och god atmosfär.

Vi söker dig som är kock och som håller service och välsmakande mat av god kvalitet, lagad från grunden varmt om hjärtat.

Som person är du trygg och stabil med positiv inställning till din omvärld. Du är engagerad och har lätt att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder. Du trivs både med att arbeta enskilt och i samarbete med andra samt i det dagliga samspelet med kunderna.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av storskalig matlagning, men det viktigaste är ditt engagemang och din inställning.
Vi ser också gärna att du har erfarenhet av arbete med särkost och egenkontroll.

Du behöver kunna tala och förstå svenska bra.

Da Vinciskolan är en skola och förskola med hjärtat i konsten och vetenskapen som funnits sedan 1996 i Saltsjöbaden.
Ca 300 barn mellan 1 och 12 år är inskrivna i verksamheten.

Maten har alltid haft en central plats inom Da Vinciskolan. Vi prioriterar närodlade och ekologiska råvaror och använder det i så hög grad som möjligt beroende på tillgång och säsong. Skolmaten utgör en viktig del av barnens måltider under många år. Om de ska växa och utvecklas till välmående unga vuxna, måste vi ta vår del av ansvaret för att den mat vi serverar är hälsosam och näringsrik. Den måste också vara välsmakande så att de vill äta den.

I slutet av 2017 utvecklade vi vår verksamhet med en ny kund som vi erbjuder vi en skräddarsydd middagsmåltid med möjlighet till á la carte, utifrån samma grundläggande matfilosofi.

Vi är en levande arbetsplats som vill ge kunderna det bästa och medarbetarna en trivsam arbetsplats präglad av samarbete och gemenskap.

Varaktighet, arbetstid
Vikariat 100% i 3 månader med möjlighet till förlängning, provanställning tillämpas. Intervjuer sker fortlöpande. Start 27 augusti eller enligt överenskommelse.

Publiceringsdatum
2018-06-13

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-07-31
Ange följande referens när du ansöker: Kockvikariat

Kontakt
Caroline B. Martin carolinebm@davinciskolan.com

Företag
Da Vinciskolan

Adress
Da Vinciskolan
Skyttevägen 18 A
13336 SALTSJÖBADEN

Kontorsadress
Syrénparken

Jobbnummer
4203219

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Da Vinciskolan

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Da Vinciskolan: