Kreativ köksmästare rekryteras till ståtliga Högberga Gård på Li

Majola Restaurangkonsult / Kockjobb / Lidingö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Lidingö, Solna, Stockholm, Danderyd, Sundbyberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult i Lidingö, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Järfälla eller i hela Sverige

En passionerad, sofistikerad mötesplats med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp, ett relationsskapande värdskap och bortskämda gäster - det är Högberga Gård!

Den ståtliga gården från tidigt 1900-tal ligger på Lidingö och välkomnar affärs- såväl som privatgäster att uppleva trevliga rum, en avkopplande spaavdelning samt den högklassiga restaurangen. Med stort engagemang erbjuder man bröllop, konferenser, weekends och fester och bedriver även egen vinfabrik såväl som eget microbryggeri.

Högberga Gård har höga mål för sin verksamhet och detta gäller givetvis även köket. I restaurangen serveras frukost, lunch och middag varje dag, samt brunch och afternoon tea på helgerna, och man arbetar enligt filosofin att maten ska lagas med kärlek och ett genuint hantverk. Råvarorna ska framhävas och matproduktionen ska vara hållbar med så lite negativ miljöpåverkan som möjligt.

För att leda allt detta söker man nu en grym köksmästare som vidare vill utveckla matlagningen och föra köket till nya höjder.

OM TJÄNSTEN:

Som köksmästare på Högberga Gård kommer du att leda teamet i köket samtidigt som du själv är operativ och högst delaktig i produktionen. Högberga Gård har stora ambitioner i sin mat och du är ansvarig för planeringen och utvecklingen av matlagningen i ett tätt samarbete med gårdens gastronomiska ledare och delägare Tommy Eriksson. Ht med höga mål som ska nås. Som köksmästare sitter du med i ledningsgruppen och är därmed delaktig även i övriga delar av gårdens verksamhet och erbjuds även möjligheter att utvecklas själv och bl.a. hålla i matlagningsaktiviteter och liknande för gäster.

Arbetstiderna varierar och är till viss del flexibla, och du kommer att jobba dagtid såväl som kvällstid och helger. Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittar rätt person. Du blir anställd direkt av Högberga Gård efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

OM DIG SOM SÖKER:

Vi söker dig som är öppen, intresserad och inspirerad och som söker en tjänst där du får stora möjligheter att utveckla verksamheten och dina kollegor samtidigt som du utvecklas själv! Eftersom köksmästaren på Högberga Gård spelar en viktig roll i utvecklingen och framgången för restaurangen så är kreativitet och engagemang två ytterst viktiga egenskaper tillsammans med social kompetens och goda ledaregenskaper. Du ska kunna leda och inspirera ditt team och gilla att utmana både dig själv och andra. Vidare behöver du vara organiserad och strukturerad och kunna planera många olika typer av arrangemang. Vi vill att du har flera års erfarenhet från restaurangbranschen och tidigare har haft en ledande position - gärna från ett annat kök med höga ambitioner. Är du en av dem som tycker om att tävla med din matlagning så ges det utrymme för detta och resten av personalen hejar gärna på.

Detta är en lysande chans för dig som letar efter en trevlig och välkomnande arbetsplats där du får utrymme för din kreativitet och chansen att själv utvecklas! Sök tjänsten idag, den tillsätts så snart vi hittar rätt person!

Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse

Publiceringsdatum
2017-01-27

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-02-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Therese Hedenström therese.hedenstrom@majola.se

Företag
Majola RestaurangKonsult

Adress
Majola RestaurangKonsult
Hesselmans Torg 5
13154 Nacka

Kontorsadress
Hesselmans Torg 5, Nacka

Jobbnummer
3285808

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Majola Restaurangkonsult

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Majola Restaurangkonsult: