Konditor med erfarenhet av chokladtillverkning
Betsy Sandberg Choklad / Bagarjobb / Lidingö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla bagarjobb i Lidingö,
Solna,
Stockholm,
Danderyd,
Sundbyberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Betsy Sandberg Choklad i Lidingö,
Stockholm eller i
hela Sverige Inför påsken söker vi ytterligare en konditor med erfarenhet av professionell chokladtillverkning. I arbetsuppgifterna ingår:
tillverkning av praliner, samt andra produkter i choklad och konfektyr
packning
försäljning i vår butik
disk och städ
Du ska ha utbildning och erfarenhet i choklad/pralintillverkning, samtidigt snabb och noggrann. Arbetet är fysiskt tungt varför en god fysik krävs. Bra finmotorik krävs både vid tillverkning och packning.
Betsy Sandberg är ett litet familjeägt företag som tillverkat kvalitetschoklad och konfektyr sedan 1926. Tillverkningen sker på Lidingö med 2-3 anställda. En liten butik ligger i anslutning till tillverkningen. Betsy Sandberg har även en egen butik i Östermalms Saluhall.
Varaktighet, arbetstid
Tillverkningen ligger centralt i Lidingö centrum, 5 minuter med buss från T-bana Ropsten. Kollektivavtal med Livs finns. Eventuellt kan en varaktig fortsättning efter sommaren bli aktuell.
Publiceringsdatum2017-02-17ErsättningArbetstid 10-18 vardagar. Varaktighet från mitten av mars till mitten av april.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-02-27
FöretagBetsy Sandberg Choklad
AdressBetsy Sandberg Choklad
Odenvägen 5B
18132 LIDINGÖ
KontorsadressOdenvägen 5
Jobbnummer 3327730
Observera att sista ansökningsdag har passerat.