Köksmästare till Sophiahemmet
Sabis / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök:
www.sabis.se På Sophiahemmet driver vi lunchrestaurang och serverar ca 300 - 400 luncher per dag. Det är även viss representation och catering. Sophiahemmet består av ett Sjukhus och en högskola. Båda verksamheterna satsar på kvalité före kvantitet. Sjukhuset erbjuder specialistmottagningar, medicinsk service, operations- samt vårdavdelningar. Med mer än 350 specialistläkare och tusentalet engagerade medarbetare strävar Sophiahemmet Sjukhus efter att ge våra patienter bästa möjliga vård. Sophiahemmet Högskola bedriver utbildning för c:a 1500 studenter inom i första hand sjukvårdsrelaterad utbildning. Sophiahemmet har en varm miljö i en nyrenoverad anrik sekelskiftesmiljö. Totalt arbetar ca 5 personer i teamet på Sophiahemmet. Sabis värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är: Dina huvudsakliga ansvarsområden är att leda och fördela arbetet i köket, för ca 3 medarbetare i kök/disk. Du har övergripande ansvar för menyplanering, all produktion av mat, personalansvar, ekonomiskt ansvar, schemaläggning, inköp och livsmedelshygien. Största delen av ditt dagliga arbete sker i köket med matlagning
Vi söker en köksmästare som gillar utveckling, kvalité och att leda mot nya mål. I denna tjänst ser vi en utåtriktad person som älskar att laga mat från grunden och att kommunicera dagligen med gäster. Vi tror att du har minst tre års erfarenhet som köksmästare och gillar att jobba som ledare. Som person ser vi att du är flexibel, ansvarstagande, glad, kreativ och lösningsorienterad.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat
Tillträde snarast. Arbetet är heltid och mestadels förlagt dagtid även om kvällsbeställningar kan förekomma. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Driftschef David Viklund tel. 070-5451720.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2017-08-22ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-09-22
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis
AdressSabis
Box 6015
10231 Stockholm
KontorsadressBox 6015
Jobbnummer 3654405
Observera att sista ansökningsdag har passerat.