Köksmästare till Petite Sabis på Sabis Fältöversten
Sabis / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök:
www.sabis.se Sabis Fältöversten på Karlaplan är Sabis största butik, och en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande butiker som är prisbelönt flera gånger om. Butiken har bl.a. vunnit priser så som: "Årets Fiskavdelning" och priset som "Årets Matglädjebutik" vid flera tillfällen. Sabis Fältöversten arbetar med färskvaror av hög kvalitet. Ostar och delikatesser från de bästa leverantörerna, hängmörat kött, färsk fisk och skaldjur, egentillverkade praliner och en hög servicenivå är genomgående i hela butiken. Sabis gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
I höst öppnar vi Petite Sabis som kommer vara en förbutik till Sabis Fältöversten, där vi kommer ha en deli och take away.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalitet och att leverera inom de ekonomiska ramarna. Största delen av din dag tillbringar du i köket med daglig produktion av take away och buffé. Du rapporterar till matutvecklingschefen.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat
Du har minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat inom restaurang. Catering, storkök och/eller á la carte. Du är driven, pedagogisk, kreativ och gillar att leda förändringsarbete.
Vi ser att du har en brinnande kärlek till mat och är innovativ gällande att utveckla nyheter, smaker och uppläggningar. Det är viktigt att du är lyhörd för gästernas synpunkter.
Tjänsten är heltid. Varierande arbetstider, främst dagtid men även kvällar och helger förekommer.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2018-09-13ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-10-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis
AdressSabis
Box 6015
10231 Stockholm
KontorsadressBox 6015
Jobbnummer 4345177
Observera att sista ansökningsdag har passerat.