Köksmästare till Kurorten Mösseberg
Kurorten Mösseberg, Arvids restaurang & bar / Kockjobb / Falköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Falköping,
Skara,
Tidaholm,
Herrljunga,
Skövde eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Kurorten Mösseberg, Arvids restaurang & bar i Falköping Kurorten Mösseberg är ett fyrastjärnigt konferens- och spahotell i Falköping, beläget på berget Mösseberg.
Hotellet har 74 hotellrum, sex moderna konferensrum och en populär spa-avdelning. Vår restaurang erbjuder allt från frukost, lunch, middag, konferensfika, festarrangemang parallellt med à la carte servering. Kurorten har en mycket positiv utveckling med ökad omsättning och ökat antal gäster från såväl företag som privatresenärer.
Vi söker nu en kreativ och serviceinriktad köksmästare som vill leda vårt kök i drift och vara med och utveckla vår verksamhet.
Du brinner för hantverket, svensk husmanskost och traditioner. Du brinner också för service, både mot gäster och medarbetare.
Publiceringsdatum2018-09-21Dina arbetsuppgifterI rollen som köksmästare är du aktiv i den dagliga driften. Du motiverar dina kollegor, har en positiv attityd och förmåga att skapa trivsel och arbetsglädje i köket.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är menyplanering, arbetsledning, utbud, inköp, bemanning, kvalitet och att leverera inom de ekonomiska ramarna.
Ungefär hälften av tiden tillbringar du i köket med daglig produktion och hälften av tiden arbetar du med menyplanering, personal och mål etc.
Vi är ett mindre team som samarbetar över gränserna. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerade råvaror.
Som Köksmästare är du en av flera avdelningsansvariga, vilka alla rapporterar till hotellchef.
KvalifikationerTill tjänsten som köksmästare söker vi dig som har ett par års erfarenhet som köksmästare eller som kanske är souschef och vill ta nästa kliv framåt. Som sådan, är du givetvis utbildad kock och vi ser också positivt på om du har utbildning inom köksekonomi, ledarskap eller livsmedelsallergi.
Du är hängiven branschen, och vi tror att du har arbetat inom den i mer än tio år. Du har ett stort intresse för mat och dryck samt är driven och intresserad av verksamhetsutveckling. Om du arbetat med utveckling av restaurangverksamhet tidigare ser vi det som ett stort plus, liksom om du har en vana vid att arbeta med anordnande av större arrangemang, personalplanering samt att arbeta inom givna budgetramar.
Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, har en positiv och öppen inställning och är trygg i ditt ledarskap. Du är stolt över ditt yrke som köksmästare och ser långsiktigt på ditt engagemang hos Kurorten Mösseberg.
AnställningsvillkorVarierande arbetstider, främst dagtid men även kvällar och helger.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar sex månaders provanställning.
Vi tillämpar kollektivavtal "Gröna Riks" mellan Visita och HRF.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat vår köksmästare. Välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
100. Tillträde: Omgående tillsvidareanställning
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-10-21
Ange följande referens när du ansöker: 2018/131
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktUrsula Frölin, Hotellchef. 0515-433 58,
Ursula.frolin@kurortenmosseberg.seFöretagKurorten Mösseberg, Arvids restaurang & bar
AdressKurorten Mösseberg, Arvids restaurang & bar
Bräcke Västergårdsväg 5
41877 Göteborg
KontorsadressBräcke Västergårdsväg 5
Jobbnummer 4361245
Observera att sista ansökningsdag har passerat.