Köksmästare till KökEtt Sollefteå Sjukhus
Region Västernorrland / Kockjobb / Sundsvall
2020-02-21
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köksmästare till KökEtt Sollefteå Sjukhus" (publicerad 2020-11-11) ⬅️
Visa alla kockjobb i Sundsvall,
Timrå,
Mark,
Härnösand,
Nordanstig eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Västernorrland i Sundsvall,
Timrå,
Härnösand,
Kramfors,
Hudiksvall eller i
hela Sverige Har du stor passion för matlagning och måltidsutveckling? Är du utbildad kock och har ledarerfarenhet? Då kan Du vara den vi söker till tjänsten som köksmästare till KökEtt på Sollefteå Sjukhus!
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.
Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare. I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar ca 550 port per dag till patienter och personal på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende. Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagningskök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå. I vårt produktionskök arbetar köksbiträden och kockar medans våra mottagningskök bemannas av köksbiträden.
•
Vi söker nu en köksmästare som har stor passion för matlagning och måltidsutveckling. Du kommer att ansvara för i huvudsak förberedelser, inköp och mottagning av livsmedel, budget och matlagning i den dagliga produktionen. Du kommer vara kontaktpersonen mot våra leverantörer, du leder verksamheten utifrån gällande lagstiftning och riktlinjer samt ansvarar för att samarbetet fungerar mellan de olika grupperna och du rapporterar till enhetschefen.
Vi ser att du har erfarenhet av ledarskap och är utbildad kock. För att lyckas i rollen behöver du kunna prioritera och vara kontrollerad i stressade situationer. Vidare behöver du vara motiverad och uthållig och ha en förmåga att driva ett förändringsarbete genom hela processen. Det är även viktigt att du är lyhörd, kommunicerar väl i tal ock skrift och är kreativ och kommer med nya idéer som leder till förbättrade resultat. Ditt ledarskap ska präglas av att samordna gruppen, skapa engagemang och delaktighet som leder till att ni når de gemensamma målen. Vi är en verksamhet under förändring där det finns många utvecklingsmöjligheter.
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Varmt välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Publiceringsdatum2020-02-21ErsättningMånadslön.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-03-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagREGION VÄSTERNORRLAND
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "80:2020:31".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Region Västernorrland (org.nr 232100-0206)
Arbetsplats Region Västernorrland
Jobbnummer 5112244
Observera att sista ansökningsdag har passerat.