Köksmästare till Järnvägsrestaurangen
Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen ca 1,1 miljard kronor.
Inom Affärsområde Park finns totalt sex affärsområden; Restaurang, Fast food, Attraktion, Spel, Shopping och Underhållning. Affärsområde Restaurang består av Lisebergsparkens samtliga restauranger samt personalrestaurang och personalcafé.
Järnvägsrestaurangen, med sin underbara placering mitt i Lisebergsparken, bjuder såväl små som stora gäster på variation i menyväg. Restaurangmiljön är inspirerad av järnvägens historia - och inte lång borta finns Lisebergsbanan som bidrar till en skön känsla av att vara på resande fot!
Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som köksmästare på Järnvägsrestaurangen är du restaurangchefens stöd i arbetet med att leda det operativa arbetet i köket.
Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå. Du har en viktig roll vid rekrytering och medarbetarsamtal och hanterar bemanningsplanering och schemaändringar. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning. Du har utöver dina operativa uppgifter även uppgifter av administrativ karaktär, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel.
Publiceringsdatum2015-10-22KvalifikationerDu har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning, och har flera års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du har tidigare haft en arbetsledande funktion i kök. Du är väl insatt i gällande branschregler beträffande HACCP och egenkontroll för hantering av livsmedel i storkök. Du har förmåga att leda, motivera och engagera dina medarbetare, och värdesätter goda arbetsrelationer. Vi vill även att du kan visa på goda referenser från tidigare arbeten, och att du är kreativ och trygg i ditt utvecklingsarbete.
AnställningsvillkorTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi vill gärna att du kan börja hos oss den 1 mars. Arbetstiden påverkas av Lisebergsparkens öppettider och event, och är förlagd till dagar, kvällar och helger.
Har du frågor, är du välkommen att kontakta restaurangchef Ninni Howard på telefon 0761-40 16 83.
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocess och intervjuer sker löpande och vi behöver din ansökan senast den 15 november.
Varaktighet, arbetstid
100 %. Tillträde: 1 mars 2016 tillsvidareanställning
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-11-15
Ange följande referens när du ansöker: 2015/138
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktNinni Howard 0761-40 16 83
Facklig kontaktAnastassios Grozos, Unionen 031-7330257
Annika Sollner, HRF 0762-098856
Anders Ingemarsson, Kommunal 031-7330176
FöretagLiseberg AB
AdressLiseberg AB
Nellickevägen 6
40222 Göteborg
KontorsadressNellickevägen 6
Jobbnummer 2491409
Observera att sista ansökningsdag har passerat.