Köksledaraspirant till Jensen´s Bøfhus Stockholm
Danske Familierestauranter A/S St. Vasagatan / Restaurangbiträdesjobb / Stockholm
2011-05-24
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köksledaraspirant till Jensen´s Bøfhus Stockholm" (publicerad 2011-08-03) ⬅️
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Danske Familierestauranter A/S St. Vasagatan i Stockholm Köksledaraspirant
Jensen's Bøfhus är ett danskt företag med 42 st restauranger runtom i Danmark, Sverige och Tyskland som besöks av över 5 miljoner gäster per år. I Sverige finns det för närvarande 8 stycken restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås.
Företaget har en mycket positiv utveckling och kommer expandera i Sverige närmaste åren. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter, där det finns stora möjligheter att göra karriär, utvecklas och ta mycket ansvar.
Arbetsbeskrivning:Som köksledaraspirant är du ansvarig för kök och disk tillsammans med övriga ledare i köket. Du ska som ledare optimera köket inom kvalité, effektivitet, lönsamhet samt gästers och medarbetares trivsel. Du ansvarar för att hygienen efterlevs enligt lagstadagade krav genom att utföra egenkontroll. Då detta är en konceptverksamhet så ingår det inte i arbetsuppgifterna att arbeta med framtagning av nya menyer eller liknande, utan fokus är att optimera och effektivisera arbetet i köket efter givna riktlinjer. Utbildningen påbörjas till köksledare för att sedan kunna vidareutvecklas till en kökschefstjänst.
Publiceringsdatum2011-05-24Dina arbetsuppgifter• Skapa ett bra arbetsklimat som lägger grunden för ett högpresterande köksteam.
• Ge medarbetarna rätt utbildning gällande konceptet och produkterna.
• Ansvara för lager och inköp.
• Reducera och eliminera svinn.
• Ansvara för att egenkontrollen efterlevs.
• Se till att köket är bemannat enligt schema.
• Aktivt delta i produktionen.
• Planering av schema
• Ansvara för att standard inom hygien och livsmedelshantering följs av alla medarbetare.
Arbetslivserfarenhet:Vi ser att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen, gärna från annan restaurangkedja/konceptverksamhet. Erfarenhet från en ledande roll, exempelvis som team- eller skiftledare är meriterande. Du ska från dina tidigare erfarenheter utvecklat en förmåga att samarbeta med folk från skilda bakgrunder och erfarenheter.
Personliga egenskaper: Du ska brinna för restaurangbranschen och veta att det är inom den som du ser din framtid, engagemang och positiv inställning är av stor vikt inom Jensen's Bofhus. Det är viktigt att du som person är noggrann och har ett öga för detaljer och renlighet. Du ska ha ett stort driv och trivs att samarbeta med dina medarbetare.
Du ska vidare vara en prestigelös person som är öppen för att lära och har nära till skratt.
Övrigt:Jensens har Kollektivavtal med Unionen och HRF. FRISKVÅRD?????????
Mer information om Jensen's hittar du på
www.jensens.seArbetstider och omfattning75 % tilsvidare
ErsättningEnligt kollektivavtalet
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-06-27
Ansökan kan skickas till e-postadress:
sth@jensens-bofhus.dkAnsökan sker via företagets webbplats.
KontaktStine Habekost
FöretagDanske Familierestauranter A/S St. Vasagatan
AdressDanske Familierestauranter A/S St. Vasagatan
Læssøgade 215
5230 Odense
Jobbnummer 942720
Observera att sista ansökningsdag har passerat.