Kökschef rekryteras till Radisson Blu Arlandia!
Majola Restaurangkonsult AB / Kockjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult AB i Sigtuna,
Österåker,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby,
Sollentuna eller i
hela Sverige Radisson Blu Arlandia är ett modernt och hemtrevligt hotell beläget bara några minuter från Arlanda. Med fina konferenslokaler, pool ? och relaxavdelning samt en utmärkt restaurang är hotellet ett bra val för företagsevent och gäster på resande fot.
OM TJÄNSTEN:
Till hotellets restaurang The Gate söker man nu en ny kökschef som kan fortsätta driva verksamheten lika bra, om inte ännu bättre, än tidigare. The Gate tar emot ca 400 gäster och man håller hög nivå på rätterna och använder sig av lokala råvaror efter säsong. I köket är man ca 10 personer som dygnet runt levererar förstklassiga måltider inspirerade av skandinaviska smaker. Restaurangen erbjuder frukost, lunch och à la carte, samt konferensmåltider och festvåning.
Som kökschef ska du brinna för mat, service och kvalitet. Din primära uppgift kommer att vara att bygga och styra arbetsgruppen i det dagliga arbetet och se till att det råder världsklass på maten som serveras samtidigt som personalen trivs och mår bra. Förutom att leda och fördela arbetet så
utför du bl.a. daglig kontroll av produkterna, utvecklar menyn, ansvarar för kommunikationen med övriga delar av hotellet samt ansvarar för budget och beställningar. Du ska coacha och motivera din personal och se till att man alltid har bästa möjliga service mot gästerna samt är ett sammansvetsat team som samarbetar bra och där de anställda är drivna och arbetar mot gemensamma mål. Administrativt arbete kring personalen, beställningar och liknande tillkommer.
Tjänsten tillsätts under hösten 2016. Du blir anställd direkt av Radisson Blue Arlandia efter att Majola hanterat rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är generellt dagtid, måndag ? fredag, men helger och kvällar kan tillkomma då verksamheten vilar under ditt ansvar.
OM DIG SOM SÖKER:
För att vara aktuell för den här tjänsten ska du ha minst fem års arbetslivserfarenhet från relevant bransch, varav minst tre av de åren som arbetsledare. Du ska vara en trygg och tydlig ledare med god organiseringsförmåga och administrativa kunskaper. Det är viktigt att du är stresstålig och kan hantera snabba kast och hög arbetsbelastning. Du ska ha ett genuint intresse för matlagning och gästservice och kunna motivera och utveckla ditt team. Det är viktigt att du är flexibel när det gäller schema och arbetstider och på ett prestigelöst sätt alltid är beredd att hoppa in där det behövs.
Som ny kökschef på Radisson Blu Arlandia får du en trevlig och händelserik arbetsplats med internationella gäster och full fart. Goda möjligheter att utvecklas inom koncernen finns då Radisson Blu Hotels & Resorts är en av världens snabbast växande hotellkedjor och du erbjuds friskvårdsmöjligheter, 30 dagars semester samt andra förmåner.
Ta nästa steg i din karriär och sök tjänsten nu!
Maila din ansökan till
therese.hedenstrom@majola.seVaraktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Publiceringsdatum2016-09-29ErsättningFast och rörlig lön
Så ansöker duDetta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Radisson Blu Arlandia.
Ansökan kan skickas till e-postadress:
therese.hedenstrom@majola.seKontaktTherese Hedenström, Rekryterare 086003500
therese.hedenstrom@majola.seFöretagMAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
AdressMAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
HESSELMANS TORG 5
13154 NACKA
KontorsadressHESSELMANS TORG 5
STOCKHOLM
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-600 35 00
Jobbnummer 3077128
Observera att sista ansökningsdag har passerat.