Kökschef/Köksmästare
Stufvenäs Gästgifveri / Kockjobb / Kalmar
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Kalmar,
Mörbylånga,
Borgholm,
Nybro,
Torsås eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stufvenäs Gästgifveri i Kalmar,
Torsås eller i
hela Sverige Kökschef/Köksmästare
Stufvenäs Gästgifveri är ett familjeägt företag som ligger beläget i en naturskön miljö knappt 30 minuters bilfärd söder om Kalmar. Vi bedriver hotell- och restaurangverksamhet med inriktning på konferenser, bröllop och à la carte. Andra delar av vår verksamhet som vi arbetar aktivt med är underhållning, festvåning och en stor vinkällare. Vi står för kvalitet, personlig service och omtanke.
Vi söker Dig som vill arbeta med att vidareutveckla vårt kök tillsammans med vårt team. Idag står vi inför en stor satsning för att ta ytterligare steg in i framtiden för vår verksamhet med fokus på köket. Viktigt är att du brinner för att arbeta med vad vår matfilosofi står för (se nedan).
Stufvenäs matfilosofi
Stufvenäs Gästgifveri-ett klasiskt småländskt gästgifveri som serverar traditionell och genuin husmanskost i modern tappning. Husmanskost är enkla rustika rätter av vardagskaraktär med ursprung i det svenska landskapet. God mat kräver omsorg och tillagas med kärlek till råvarornas karaktär och smak. Vi anpassar menyerna efter säsongens skiftningar och ser ett stort värde i att bevara de traditionella svenska smakerna som sött, surt och salt. Med respekt för råvarorna och dess ursprung köper vi i mån av tillgång råvaror som är lokalt eller svenskt producerat. Vi värnar om de svenska smakerna och tillagar genom klassiska metoder såsom rimning, gravning, rökning och torkning, självklart på vårt sätt.
Vår nya kökschef på Stufvenäs Gästgifveris profil:
Stort yrkeskunnande och vi förutsätter att du har gedigna kunskaper från arbete med à la carte, bröllop, större beställningar och konferenser. Du är van att arbetsplanera och har arbetat både operativt och administrativt i dina tidigare befattningar. Som person är du drivande och behärskar att arbeta självständigt mot budget-, utvecklings- och kvalitetsmål. Vidare är du en inspirerande och tydlig chef med god förmåga att leda ditt köksteam.
Vill du driva ett kök där fokus ligger på kvalité och smakupplevelser? Kan du leverera på toppnivå i alla lägen? Brinner du för värdskap, service och stort engagemang? Då skickar du din ansökan och CV till oss omgående.
Varaktighet, arbetstid
Arbetstid: Varierande
Publiceringsdatum2017-02-28ErsättningLön: Månadslön, kollektivavtal finns.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-04-01
Kontaktpeter@stufvenas.seFöretagStufvenäs Gästgifveri
AdressStufvenäs Gästgifveri
38597 SÖDERÅKRA
KontorsadressStuvenäs
Jobbnummer 3346443
Observera att sista ansökningsdag har passerat.