Kökschef / Kitchen manager
Boulebar Group AB / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Boulebar Group AB i Örebro,
Stockholm eller i
hela Sverige VILL DU VARA MED OCH PÅVERKA?
I rollen som kökschef på Boulebar Slottsgatan kommer du vara en av våra nyckelpersoner. Du arbetar med att leda och planera arbetet i köket, ditt arbete sker nära vår Restaurangchef och självklart ditt team med Sous chefs och kockar. Målet är att våra gäster ska få en upplevelse av att dom befinner sig i Frankrike, där man kan äta aperitifer vid boulebanan eller en bistroklassiker i matsalen.
Är du vår nya kökschef som tillsammans med ditt team kommer leverera mat på en hög nivå, ser vi fram emot att läsa din ansökan!
Publiceringsdatum2022-12-12Dina arbetsuppgifter• Du leder och utvecklar ditt team
• Du har administrativa arbetsuppgifter i form av schemaläggning, beställningar osv.
• Du leder och planerar arbetet i köket samt ansvarar för att maten håller god kvalitet.
• Du har övergripande ansvar för menyplanering, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien samt är delaktig i den dagliga servicen.
• Du jobbar mot verksamhetens mål vad gäller gästnöjdhet, personalnöjdhet och lönsamhet med verktyg som schemaläggning, utvecklingsplaner för personal och bred ekonomisk insikt.
Vi arbetar varje dag för att utvecklas och för oss är det naturligt att jobba tillsammans över våra olika team. Majoriteten av din arbetstid är förlagd i service.
Som person är du
Flexibel, ansvarstagande, glad och lösningsorienterad.
Din laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt.
Anställningsvillkor
Var: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Anställningsform: Tillsvidare
När: Rekrytering sker löpande
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, skobidrag och är anslutna till kollektivavtal.
Om företagetVi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Nu är vi cirka 150 anställda på tio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan.
Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Har du frågor gällande rekryteringen vänligen hör av dig till rekryteringsansvarig:
tadas.vasiliauskas@boulebar.seARE YOU A CHEF THAT LOVES FRENCH FOOD?
Tarte Flambée, Moules Frites, crème brûlée. In the role as a kitchen manager at Boulebar Slottsgatan you get to dive into French food culture. You are leading and planning the work in the kitchen with your team and you work close to our Restaurant Manager. The goal is to give our guests the feeling that they are in the south of France, surrounded by boule petanque, drinking pastis and eating french aperitifs and bistro classics. We really love getting people together! You will be a key person for the team.
Are you our new kitchen manager? We look forward to your application!
Tasks
• You lead and develop your team
• You have administrative tasks in the form of scheduling, orders, etc.
• You lead and plan the work in the kitchen and are responsible for the quality of the food.
• You have overall responsibility for the production of the food, financial responsibility, inventory, purchasing and food hygiene and are involved in the daily service.
• You work towards the business's goals in terms of guest satisfaction, staff satisfaction and profitability together with the restaurant manager.
We work every day to develop and for us it is natural to work together across our different teams. The majority of your working time is spent in service.
As a person, you are
Flexible, responsible, happy and solution-oriented.
Your team spirit, creativity and commitment is something we value highly.
Terms of employment
Where: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Form of employment: Fulltime
When: Recruitment is ongoing
We offer wellness grants, shoe grants and are affiliated to collective agreements.
About us
We are now about 150 employees at ten Boulebars in Sweden and Denmark. And the journey has just begun. Some would probably call us nerds. But the whole thing is about love for people. Between us in the company and to everyone who visits us. The company's core values have followed since the start in 2000 and permeate the entire business. Boulebar is based on joy, curiosity and adventure. Or as we ourselves say: freedom community and a glass of Pastis.
If you recognize yourself in the description, do not hesitates to send in your application today. The selection is ongoing. We look forward to hearing more from you! If you have questions regarding recruitment, please contact:
tadas.vasiliauskas@boulebar.seÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-02-01
E-post:
tadas.vasiliauskas@boulebar.se Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Kökschef / Kitchen manager".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Boulebar Group AB (org.nr 556965-2521)
Slottsgatan 6 (
visa karta)
703 61 ÖREBRO
Arbetsplats Boulebar, Pied Tanca Group AB
Kontakt Boulebar Manager
Tadas Vasiliauskas
tadas.vasiliauskas@boulebar.se 0769375640 Jobbnummer 7251558
Observera att sista ansökningsdag har passerat.