Köksbiträde 100% vårdnära service, *inkl härliga kollegor
Region Jämtland Härjedalen / Restaurangbiträdesjobb / Östersund
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Östersund,
Krokom,
Åre,
Ragunda,
Ånge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Jämtland Härjedalen i Östersund,
Krokom,
Åre,
Ragunda,
Strömsund eller i
hela Sverige Inom Östersunds sjukhus finns det vårdnära service.
Organisationen styrs av våra kunders önskemål. Detta innebär att kontinuerlig utvärdering kommer att ske. Detta kan innebära tjänstgöring i övriga serviceorganisationen.
Syftet är:
Vi skall genom att ha rätt kompetens för arbetsuppgifterna och effektiva processer bidra till att patienterna får bättre vård genom att:
• Frigöra vårdtid för vårdpersonalen.
• Öka patientsäkerheten.
• Öka kvalitén på livsmedelshanteringen och måltidservicen.
• Effektivisera materialhanteringen.
Vi ska också bidra till förbättrad arbetsmiljö både till vårdpersonal och servicepersonal.
Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset är det enda i länet , det är en fördel eftersom det möjliggör närhet mellan olika specialiteter. En närhet som kommer patienten till del.
Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Publiceringsdatum2017-10-26ArbetsuppgifterI huvudsak innebär arbetet att du är behjälplig vårdpersonalen vid måltidsutdelning till inneliggande patienter och förrådshantering. Du ansvarar för beredning av mellanmål, måltidernas för- och efterarbete och avdelningskökets egenkontroll och i övrigt förekommande köksarbete. Du är också den som beställer måltider och specerier från sjukhusets produktionskök och ansvarar för beställning av förrådsvaror från centrallagret samt tar emot och packar upp dessa. Arbetet sker i huvudsak på vårdavdelning och du kommer att möta människor i olika situationer. Visst datorarbete ingår och rotation mellan olika arbetsuppgifter kan komma att tillämpas.
Kvalifikationer• Storköks- eller restaurangutbildning är meriterande. Du kan också ha annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av och kunskap om specialkost.
• Du har god kännedom om livsmedelshygien.
• Det krävs att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
• Du har datorvana.
• Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i team.
• Vi värderar serviceförmåga högt eftersom det är en mycket viktig del i mötet med kunden.
• Du har även högt integritetstänkande gentemot dem du möter.
• God fysisk kompetens och sinne för ordning och reda.
• För att trivas hos oss tror vi att du ska vara öppen för nytänkande och förändring.
• Du är minst 18 år, kan arbeta både självständigt och i team, är positiv och har framåtanda.
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Dagtid. I nuläget är tjänstgöring måndag-fredag. I framtiden kan schema övergå i helgstjänstgöring. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker under tiden 15 december till 15 januari.
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-11-09
Ange följande referens när du ansöker: Rs 2364/2017
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktJörgen Henriksson
jorgen.henriksson@regionjh.se 063-153066
Diana Johansson 063-147864
FöretagRegion Jämtland Härjedalen
AdressRegion Jämtland Härjedalen
Box 654
83127 Östersund
KontorsadressKyrkgatan 12 83127 Östersund
Jobbnummer 3768649
Observera att sista ansökningsdag har passerat.