Köksansvarig till Restaurang Strömporten
Fazer Food Services AB / Kockjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Norrköping,
Söderköping,
Finspång,
Linköping,
Katrineholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Norrköping,
Linköping,
Gnesta,
Kumla,
Eskilstuna eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Till Restaurang Strömporten/Billerud-Korsnäs i Skärblacka söker vi en köksansvarig som vill vara med och vårda vår kund- och gästrelation. Vi förutsätter att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet från ledande befattning. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given. Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och inspirerar dina tre medarbetare genom din känsla för samarbete och kundfokus.
Vi sökeri dig som älskar att laga mat, är strukturerad, noggrann, kan ta egna initiativ och är van att arbeta självständigt. Du är en glad, positiv och flexibel person som har vilja att förbättra och förändra. Du älskar att möta gästen och gör alltid ditt yttersta för att göra gästen nöjd. Idag har vi ca 180 lunchgäster dagligen. Restaurangen kommer inom en snar framtid att fungera enligt konceptet Easy, med riktlinjer som hemlagad mat och nybakat bröd.
Din dagliga uppgift är att leda arbetet i köket och restaurangen. Du jobbar operativt i verksamheten. Arbetstiden är dagtid, men cateringuppdrag och festarrangemang kan förekomma utanför denna tid.
Vi förväntar oss att du:
• Är genuint matintresserad
• Har känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• Har uttalad känsla för service
• Har erfarenhet av personalansvar
• Är van att arbeta med egenkontrollprogram
• Har erfarenheter av resultat-/budgetansvar
Tjänsten avser heltid tillsvidare. Lön enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse, dock senast 1 september.
Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Jessica Goldhahn på tel 0736-85 15 15.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Klubbordförande Margareta Granda-Berg når du på 08-470 42 81.
Sista ansökningsdag är 2013-07-22.
Intervjuer sker löpande.
Publiceringsdatum2013-07-05Arbetstider och omfattningHeltid, tillsvidare
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-07-22
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktJessica Goldhahn
FöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1600789
Observera att sista ansökningsdag har passerat.