Köksansvarig
Stiftelsen Ransbergs Herrgård / Chefsjobb / Munkfors
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Munkfors,
Sunne,
Hagfors,
Forshaga,
Kil eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stiftelsen Ransbergs Herrgård i Munkfors Arbetet
Hos oss arbetar du med att förse våra funktionärer och deltagare med dygnets alla måltider samt våra lägerdeltagare med råvaror de själva kan tillaga. Menyer och inköpslistor inför sommaren 2019 är klara men det finns möjlighet att själv påverka innehållet i viss mån. I vår matsal äter 20-60 personer varje dag när vi har beläggning och under våra lägerperioder hämtar 150 - 550 personer ut råvaror hos oss varje dag.
Till din hjälp har du en utbildad biträdande kock på heltid samt funktionärer som hjälper till med enklare sysslor. Du är ansvarig för att inventera och beställa råvaror både till vår matutlämning och vår bespisning samt se till att vår köksverksamhet rullar under sommaren.
Du är ansvarig för att vi följer gällande lagar och krav och arbetsleder och håller enklare utbildning och motiverar våra funktioner att göra ett bra jobb i vår matutlämning och kök.
Arbetstiden förläggs till stora delar utefter när vi har bokningar och du kommer själv överens med assisterande kock om schema under sommaren. Bokningarnas placering ger möjlighet till både intensivare och lugnare perioder under sommaren. Arbetstiden ska vara 40 timmar per vecka utslaget över anställningsperioden.
Det finns möjlighet att bo på anläggningen under ditt arbete
Om dig
Du är ansvarstagande, pålitlig, positiv och framåt. Du tycker om att bidra med dina erfarenheter och perspektiv. Du är lösningsorienterad och tar initiativ till att lösa uppgifter.
Publiceringsdatum2019-02-22Kvalifikationer• Arbetslivserfarenhet
• Utbildad kock
• Du har möjlighet att jobba stora delar av sommaren och i hög grad anpassa din arbetstid efter vår beläggning
• Vara lyhörd för gäster och funktionärers behov och önskemål
Meriterande:
• Du är medlem i en nykterhetsorganisation eller dricker inte alkohol.
• Kunskap eller erfarenhet av att laga mat i utomhusmiljö.
• Erfarenhet av matplanering och matutlämning i lägerverksamhet
• Arbetslivserfarenhet som kock
• B-körkort
Om företagetRansberg är en mångsidig kurs- och lägerplats utanför Ransäter i Värmland som drivs av en ideell stiftelse. Stiftelsen är tätt knuten till Nykterhetsrörelsens scoutförbund och hela anläggningen är drog- och alkoholfri. Vi erbjuder framförallt lägerpaket för ungdomsorganisationer med både inomhusförläggning och utomhusboende i egna tält. Helpension med serverad mat samt råvaror till en komplett lägermeny som tillagas över öppen låga. Vi bedriver även vandrarhem och erbjuder helhetslösningar för kurser och konferenser. Anläggningen drivs året runt av en mindre personalstyrka som utökas under sommarhalvåret med en stor andel ideella funktionärer, framförallt ungdomar från scoutrörelsen.
Arbetsvillkor
Heltid from 15 maj eller tidigare enligt överenskommelse, tom 16 augusti.
Tjänsten går under Arbetsgivaralliansens avtal med Unionen.
Fast månadslön med OB tillägg inräknat i lönen.
Så ansöker duSkicka din ansökan till
ansokan@ransberg.com, skriv köksansvarig följt av ditt namn i ämnesraden. Se till att din ansökan innehåller vilka krav och meriter du uppfyller, när du kan börja samt löneanspråk. Vi behandlar ansökningar löpande.
För frågor angående tjänsten kan du under dagtid på vardagar kontakta vår föreståndare Markus Ternestål på 0552-30239
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-03-15
FöretagSTIFTELSEN RANSBERGS HERRGÅRD
KontorsadressRANSBERGS HERRGÅRD
Jobbnummer 4629392
Observera att sista ansökningsdag har passerat.