Köksansvarig

Boulebar / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Boulebar i Stockholm, Göteborg eller i hela Sverige

Publiceringsdatum
2008-03-11

Om företaget
Scandinavian Boule AB erbjuder tjänster knutna till sporten boule. Restaurangkonceptet Boulebar drivs idag på Djurgården, Kungsholmen och i Vasastan. Vid sidan av det driver vi även Boulebutiken.se och olika event. Kunderna är både företag och privatpersoner och vår försäljning ökar stadigt. Vi planerar för expansion både i Stockholm och i andra orter. Våra ledord är ambition, mod, mänsklighet och glädje. Vi har ca 20 fast anställda och en omsättning på över 25 miljoner kronor.
Om Boulebar Surbrunn:
Vi har funnits i lite drygt 3 år och växer fortfarande så det knakar med både nya gäster och nya produkter. Vi är 10 heltidsanställda och lika många extra som serverar, lagar mat, diskar, står i baren eller lär gästerna spela boule.
Om dig:
Vi tror att du har arbetat som köksansvarig i mer än tio år, har stor erfarenhet av att leda personal samt är mycket kunnig i köksekonomi. Tjänsten kan vidareutvecklas till centralt köksansvarig där du ansvarar över alla våra kök och är med och startar upp nya ställen samt utvecklar dom befintliga.

Anställningstyp/arbetstider
Tills vidare
Heltid
Heltid med provanställning i 6 månader

Ersättning
Fast lön
Fast lön enligt avtal. Individuell lönesättning under mottot: â€? Bra inställning, Bra utfört arbete, Nöjda gäster, Bra lönâ€?.

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: sebastian@scandboule.se

Kontakt
Sebastian Ralph, Enhetschef, sebastian@scandboule.se

Företag
Boulebar

Adress
Boulebar
Surbrunnsgatan 46
11348 STOCKHOLM

Kontorsadress
Boulebar
Surbrunnsgatan 46
STOCKHOLM

Jobbnummer
160731

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Boulebar

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Boulebar: