Kock till skolrestaurang i Saltsjöbaden
Fazer Food Services / Kockjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Nacka,
Kristinehamn,
Karlskoga,
Storfors,
Lekeberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Nacka,
Karlskoga,
Hallsberg,
Karlstad,
Lindesberg eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker nu en kock till vår skolrestaurang i Saltsjöbaden. I köket tillagar vi dagligen från cirka 500 portioner god och näringsrik mat till elever och lärare.
Vi söker dig, en drivande och erfaren kock, som vill hjälpa oss att ta ansvaret för och vidareutveckla verksamheten. Vi tror att du brinner för matlagning och har en vilja att med hjälp av dina medarbetare sätta kunden i fokus och bli bäst på skolmat.
Som person är du kunnig, driven, flexibel, noggrann och målinriktad samt tycker om att följa med i branschens trender.
Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete och de nyckelorden tror vi är ett måste för att lyckas i ditt dagliga arbete. Vår mission är att skapa smakupplevelser!
Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har några års yrkesvana och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team, uppskattar mötet med såväl små som stora gäster, och är ansvarstagande. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även datavana. Ett krav är att du har kunskap om tillagning och hantering av de vanligast förekommande specialkosterna.
Publiceringsdatum2014-12-03Dina arbetsuppgifter• Daglig matlagning från grunden även specialkost
• Gästkontakt
• Lager, råvaruhantering
• Egenkontroll, HACCP
Arbetstid: 40 tim/vecka. Måndag-fredag dagtid.
Uppehållstjänst, tillsvidareanställning.
Tjänsten bör tillsättas senast i februari.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
(Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.)
Vill du veta mer? För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta restauranggruppchef Malin Jarnstedt 072-205 67 82,
malin.jarnstedt@fazer.comVi tillämpar löpande urval.
Sista dag att ansöka är Snarast, dock senast 2014-12-19.
Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-12-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2089949
Observera att sista ansökningsdag har passerat.