Kock till Restaurang e. Stockholm
Sodexo AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Nu söker vi en pigg och alert kock till vårt köksteam. Vi erbjuder en arbetsplats med höga ambitioner och kreativ matlagning inom a la carte och modern lunchbuffé. Vi månar om kvalitet och använder oss huvudsakligen av färska råvaror. Vi arbetar ständigt med utveckling och har inspiration av några av Sveriges bästa kockar.
Du är självgående med bred kunskap inom svensk matlagning, men gillar att ingå i ett stort engagerat team.
Restaurang e. är en restaurang med stora ambitioner. Nu söker vi en kreativ, positiv och ambitiös kock som vill vara delaktig i vår utveckling. Vår matlagning kännetecknas av modern svensk mat med höga ambitioner.
Arbetsuppgifter/Ansvarsområde: * Laga fantastiskt god mat, såväl à la carte som till 600 st hungriga lunchgäster. * Aktivt deltaga i utvecklingen och planeringen av verksamheten. * Medverkar till att regler, rutiner och policys efterföljs * Ansvara för att egenkontroll sköts enligt rutiner * Ansvara för att god ordning i köket efterföljs * Rapportera till kökschef * Ansvara för att göra beställningar inom ansvarsområdet samt arbetsleda köksbiträden i varmkök.
Kvalifikationer/Krav: * Gymnasieutbildning inom hotell & restaurang eller motsvarande, kockutbildning. * Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. * Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 5 år varav de senaste 2 åren på konferensanläggning eller motsvarande. * Erfarenhet av att arbeta självständigt och göra beställningar. Duktig på smaksättning.
• Utbildning och erfarenhet av HACCP.
Egenskaper: * Förmåga att lyssna och kommunicera. * Förmåga och intresse av att arbeta i ett litet team. * Behärskar situationer med ett ofta högt tempo. * Ha viljan att utvecklas. * Kunna skapa attraktiva upplägg av produkter och bidra till merförsäljning, förmåga att strukturera arbetet och delegera arbetsuppgifter i teamet.
Arbetstid: Måndag - fredag 7:00 - 16:00. Det förekommer även kvälls- och helgbeställningar. Heltid, 40 tim/v.
Ansökan sker via vårt rekryteringsverktyg Reachmee
Adress: St göransgatan 143 105 45 Stockholm
Vid frågor kontakta:
camilla.svensson@sodexo.comSenast 2017-05-31 vill vi ha din ansökan
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
Publiceringsdatum2017-05-08ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-06-08
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Sanktgöransgatan 143
10545 stockholm
KontorsadressSanktgöransgatan 143
Jobbnummer 3481915
Observera att sista ansökningsdag har passerat.