Kock till Restaurang Björken/Hotell Björken

Sodexo AB / Kockjobb / Umeå
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Umeå, Vännäs, Nordmaling, Vindeln, Robertsfors eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sodexo AB i Umeå, Nordmaling, Vindeln, Örnsköldsvik, Skellefteå eller i hela Sverige

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Restaurang Björken är belägen vid Norrlands Universitetssjukhus och Universitet. Restaurangen är öppen årets alla dagar. Vi serverar såväl lunch- och middagsbuffé som affärs- och konferensluncher. Vi arrangerar även konferensmiddagar, catering och viss à la carte. Vi söker nu en passionerad kock till vårt team.

I vårt kök arbetar du självständigt och har ett stort intresse för såväl husmanskost som à la carte.

Viktiga egenskaper för oss är att du är nyfiken, gillar god mat och inte är rädd för att komma med nya idéer som tillsammans med resten av dina kollegors kunskaper skapar matupplevelser för våra gäster. Du är även med och bidrar till trivsel och arbetsglädje i vårt fina team och för våra gäster.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering.



Publiceringsdatum
2024-04-25

Kvalifikationer
• Du är utbildad kock
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser betydelsen med nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska

Om tjänsten
Arbetstider: Varierande under dagtid, kvällar och helger men hos oss arbetar du inga sena kvällar.

Omfattning: Tillsvidare 100% eller deltid om du så önskar. Provanställning i 6 månader.

Start: Efter överenskommelse, ange gärna önskemål i din ansökan.

Lön: Enligt avtal eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 31 maj men rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg.
Om du har frågor, vänligen kontakta Hotellchef Ulrica Fessé: ulrica.fesse@sodexo.com

Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ersättning
Lön efter avtal eller överenskommelse.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-05-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Sodexo AB (org.nr 556528-2984), http://www.sodexo.se

Jobbnummer
8638070

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sodexo AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sodexo AB: