Kock till MR Frösunda i Enköping
Fazer Food Services / Kockjobb / Enköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Enköping,
Knivsta,
Håbo,
Strängnäs,
Västerås eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Enköping,
Håbo,
Västerås,
Uppsala,
Eskilstuna eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
En av våra enheter är MR Frösunda i Enköping. Detta är ett produktionskök med stor variation med allt ifrån servering av frukost, lunch middag i Restaurangen, till isolerade utskick, leverans av mat till, Migrationsverk och representations luncher samt middagar. Detta är en Militär Restaurang med högt tempo och en väldigt varierad vardag.
Vi söker dig, en drivande och erfaren kock. Vi tror att du brinner för matlagning och har en vilja att skapa de mest vällagade måltiderna i branschen. Till din hjälp har du kunniga kollegor, en inköpsportal samt support av ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligdags efter att nå ett "Bästa arbetssätt". Som person är du kunnig, driven, flexibel, noggrann och målinriktad.
Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete och de nyckelorden tror vi är ett måste för att du ska lyckas i ditt dagliga arbete.
Som kock förväntar vi oss att du:
• Behärskar såväl det klassiska som det moderna köket
• Är en kreativ matlagare som vill vara med och påverka
• Har stor social kompetens mot såväl gäster som kolleger
• Är driven och självgående samt tar egna initiativ men ändå är en bra lagspelare
• Har goda kunskaper i egenkontroll
• Har utbildning inom branschen eller motsvarande och minst 3 års yrkeserfarenhet
• Ha en minst 3 års erfarenhet av storköks restauranger
• Talar flytande svenska
• Kan hantera egen vakt/spis
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med provanställning.
Tjänsten går på rullande schema alla dagar i veckan. Helgarbete enligt schema.
Tjänsten är uppbyggd på 40 timmars veckor med ledighet under perioder med mindre volym. Det kan förekomma helgarbete under perioder med hög beläggning/volym.
Månadslön enligt överenskommelse
För ytterligare information kontakta restaurangchef Lena Canholm Utterström 076-400 40 50.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl:
margareta.granda-berg@fazer.com .
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag 2015-02-15.
Interjuver kommer att ske löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden löpt ut.
Publiceringsdatum2015-01-28Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-02-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2145488
Observera att sista ansökningsdag har passerat.