Kock till Harrys i Örebro sökes!!!

Harrys / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Harrys i Örebro, Eskilstuna, Västerås, Karlstad, Oxelösund eller i hela Sverige

Harrys Restaurang och Pub i Örebro är i huvudsak en av stans största och populäraste nattklubbar, med allt från Music Quiz till Stand Up. Under sommarmånaderna ökar antalet matgäster drastiskt och vi söker nu därför ännu en duktig kock med höga ambitioner inför sommarsäsongen 2009.
Du SKALL ha minst tre års erfarenhet av kockyrket samt gärna utbildning inom hotell och restaurang.
Du skall vara POSITIV, STRESSTÅLIG och kunna hålla många bollar i luften..
Ett måste är att du gillar ett mycket högt tempo och alltid strävar efter bra kvalité! Inget får någonsin lämna köket utan att du själv och övriga arbetande kan stå för resultatet.
Arbetsuppgifter är främst à la carte matlagning samt lite buffématlagning. Anställningen gäller för extra vid behov men kommer under sommarmånaderna att innefatta ca 50% (juni, juli och augusti, om bara vädret blir bra.)
Man eller kvinna spelar ingen roll, VIKTIGAST är att du brinner för ditt yrke och tål hettan i köket!
Ring för mer information…

Publiceringsdatum
2009-05-12

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid
Kvällstid, sommarsäsong, timanställning, extra vid behov

Ersättning
Fast lön
Timlön enligt avtal

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: koket.orebro@harrys.se

Kontakt
Lina Wiklund, Kökschef, 070-2352030, 019-108989 (Restaurang), koket.orebro@harrys.se

Företag
HARRYS

Adress
HARRYS
HAMNPLAN 1
70212 ÖREBRO

Kontorsadress
HAMNPLAN 1
ÖREBRO

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 019-108989
Faxnummer: 019-108986
E-postadress: koket.orebro@harrys.se

Jobbnummer
449201

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Harrys

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Harrys: