Kock till Gävle sjukhuskök
Gävle Sjukhus / Chefsjobb / Gävle
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Gävle,
Älvkarleby,
Sandviken,
Ockelbo,
Ovanåker eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Gävle Sjukhus i Gävle Till vårt kök på Gävle sjukhus söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med enhetens köksmästare och övriga kockar vill vidareutveckla verksamheten.
I köket, som är beläget på Gävle sjukhus, producerar vi dagligen frukost, lunch och middag till sjukhusets patienter samt frukost och lunch till våra gäster i vår restaurang. Vi ombesörjer även lunch till skolor samt catering i form av luncher och middagar. Mycket av vår produktion sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen för våra gäster i såväl restaurang, sjukhusets avdelningar och skola.
Våra förväntningar på dej:
• Vi vill att du har minst fem års yrkeserfarenhet och har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt.
• Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande.
• Att du vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
• Att du är duktig på att laga mat från grunden med känsla för smakupplevelser
• Är noggrann och har god kunskap om specialkost
• Vi vill att du trivs med att finnas med under serveringen i restaurangen och möta gästen
• Du har ett ekonomiskt synsätt
• Är driven och självgående, tar egna initiativ och kan samarbeta
• Du är utbildad i HACCP
• Att du har datakunskaper och talar och skriver flytande svenska
• Har B-körkort
Vi erbjuder rätt person ett utvecklande jobb i ett bra kök med fin utrustning och glada arbetskamrater
Tjänsten avser heltid och är ett vikariat med möjlighet till vidareanställning.
Arbetstiden är dagtid måndag-fredag samt varannan helg.
Kontakta restaurangchef Catrin Björklund för ytterligare information på mail
catrin.bjorklund@modisresturanger.seModis har kollektivavtal med Kommunal.
Välkommen med din ansökan senast 2018-05-04.
Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Våra förväntningar på dej:
• Vi vill att du har minst fem års yrkeserfarenhet och har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt.
• Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande.
• Att du vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
• Att du är duktig på att laga mat från grunden med känsla för smakupplevelser
• Är noggrann och har god kunskap om specialkost
• Vi vill att du trivs med att finnas med under serveringen i restaurangen och möta gästen
• Du har ett ekonomiskt synsätt
• Är driven och självgående, tar egna initiativ och kan samarbeta
• Du är utbildad i HACCP
• Att du har datakunskaper och talar och skriver flytande svenska
• Har B-körkort
I köket, som är beläget på Gävle sjukhus, producerar vi dagligen frukost, lunch och middag till sjukhusets patienter samt frukost och lunch till våra gäster i vår restaurang. Vi ombesörjer även lunch till skolor samt catering i form av luncher och middagar. Mycket av vår produktion sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen för våra gäster i såväl restaurang, sjukhusets avdelningar och skola.
Varaktighet, arbetstid
Tjänsten avser heltid och är ett vikariat med möjlighet till vidareanställning. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag samt varannan helg.
Publiceringsdatum2018-04-23ErsättningEnligt Kommunals avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-05-04
Ange följande referens när du ansöker: Kock Gävle sjukhuskök
FöretagGävle Sjukhus
AdressGävle Sjukhus
Lasarettsvägen 1 Sjukhusköket
80324 Gävle
KontorsadressLasarettsvägen 1
Jobbnummer 4100679
Observera att sista ansökningsdag har passerat.