Kock till Årstaskolans skolrestaurang
Stockholms stad, Årstaskolan / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stockholms stad, Årstaskolan i Stockholm Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
På Årstaskolan ska barnens och ungdomarnas nyfikenhet och lust att lära tas tillvara. Kunskap, stimulerande studiemiljöer och digitala verktyg anpassade efter elevernas behov ska prägla skolan.
Förväntningarna är höga på att alla elever ska nå goda resultat och utveckla sin potential. Verksamheten bygger på respekt och delaktighet, där alla elever kan finna trygghet och studiero.
Årstaskolan är en mötesplats för elever med olika bakgrund där människors olika erfarenheter ses som en tillgång. Mänskliga rättigheter och normkritiskt tänkande är förankrat i verksamheten.
Moderna verktyg inspirerar till nya sätt att dela kunskap och samarbeta i den digitala omvärlden. Den kreativa skolmiljön stimulerar elever och pedagoger att utveckla och förnya sättet att lära och lära ut.
På Årstaskolan får alla barn sin rätt till en bra utbildning tillgodosedd oavsett bakgrund.
Publiceringsdatum2015-12-15ArbetsuppgifterVi söker dig som brinner för att vara med och utveckla vår skolrestaurang.
Du lagar god och näringsriktig lunch till ca 1700 elever, personal och kunder tillsammans med vår 1:e kock, specialkock och köksbiträden.
I arbetet ingår egenkontroll, menyplanering, inköp, rengöring, disk, varumottagning och uppackning, inventering och du kommer ha ett nära samarbete med kökschefen.
I vår verksamhet förväntas alla medarbetare i skolrestaurangen ha god kontakt med restaurangens gäster.
I arbetet förekommer tunga lyft.
Några gånger per termin förekommer arbete på kvällstid.
KvalifikationerDu har dokumenterad 3 årig utbildning som kock och har ett par års aktiv erfarenhet inom yrket.
Du är utbildad i HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points eller på svenska faroanalyser och kritiska styrpunkter).
Du har kunskap om hantering och tillagning av specialkost.
Du har erfarenhet och vana av att arbeta med egenkontroll, planering och uppföljning.
Du har förståelse för hur kosthållning kan fungera och bidra till hållbar utveckling.
Du är insatt i och följer livsmedelsverkets riktlinjer.
Du har en god samarbetsförmåga och förstår vikten av en hög delaktighet och flexibilitet i verksamheten.
Du är serviceinriktad och är bra på att kommunicera med kollegor och gäster.
Du har ett utvecklat ordningssinne och en god organisatorisk förmåga.
Du kan arbeta självständigt och i grupp.
Du vågar pröva nya arbetssätt och metoder, tar egna initiativ och är delaktig i att utveckla kökets rutiner, arbetssätt och metoder.
Att du främjar för ett hållbart arbetsliv.
För arbetet krävs goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Vi önskar att du har minst några års erfarenhet inom yrket.
ÖVRIGT
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2016-01-25 .
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-01-15
Ange följande referens när du ansöker: A38073
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMartin Claesson, Intendent 08 508 46 204
martin.claesson@stockholm.seFöretagStockholms stad, Årstaskolan
AdressStockholms stad, Årstaskolan
Box 22049
10422 Stockholm
KontorsadressHantverkargatan 2F 10422 Stockholm
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2577287
Observera att sista ansökningsdag har passerat.