Kock sökes av Östgötakällaren

Restaurang Östgötakällaren / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Restaurang Östgötakällaren i Stockholm

Publiceringsdatum
2015-03-02

Beskrivning av verksamheten
Kvarterskrogen på Söder med ett stort hjärta

Östgötakällaren öppnade 1986 i det som var 3 små rum med 3 stora enkla fönster utan värme. Gästerna fick då sitta med vantarna på de två första vintrarna. Men tack vare mänsklig värme trivdes gästerna mycket bra...och vi har försökt behålla den viktiga värmen sedan dess. Därför tror vi krogen finns än idag. 1994 gjordes än stor renovering till krogens stammisars förfäran, vi hade ju gjort om deras vardagsrum. Många av dessa stammisar kommer än i dag dock nu med sina vuxna barn. Kvarterskrogen besöks idag av folk från hela världen.
Maten är i princip den samma som den var 1986. Klassiskt och vällagad, serverat med hjärtat till överkomliga priser.

Våra mest populära och omtalade rätter är ugnsstek fläsklägg med surkål och knödel, wienerschnitzel, skomakarlåda, eller vad sägs om friterad camembert.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för kockar.

Utbildning och erfarenhet
Kock med fem års erfarenhet.

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Ledig varannan helg.

Tillträde
Omgående

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-04-03
Skriftligt eller per telefon.
Ansökan kan skickas till e-postadress: info@ostgotakallaren.se

Kontakt
Ragnar Smidt, 070-597 26 02

Företag
Restaurang Östgötakällaren

Adress
Restaurang Östgötakällaren
Box 4230
10265 STOCKHOLM

Kontorsadress
Östgötagatan 41

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-6432240
E-postadress: info@ostgotakallaren.se

Jobbnummer
2187647

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Restaurang Östgötakällaren

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Restaurang Östgötakällaren: