Kock med köksansvar

Guldfågeln AB / Kockjobb / Tomelilla
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Tomelilla, Ystad, Sjöbo, Simrishamn, Skurup eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Guldfågeln AB i Tomelilla, Sjöbo, Simrishamn, Falkenberg, Mörbylånga eller i hela Sverige

Familjeägda Blentagruppen är ett av Sveriges största matfågelföretag med välkända varumärken som Guldfågeln och Ingelsta Kalkon. I koncernens anläggningar i södra Sverige produceras svenska djupfrysta, färska och förädlade kyckling- och kalkonprodukter av högsta kvalitet. Koncernen har idag ca 1000 medarbetare och omsätter ca 3,0 mdr SEK.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill vara med att utveckla och utvecklas inom gastronomins värld.

Vi erbjuder en unik arbetsplats på Ingelsta Kalkon Gårdsbutik & Restaurang där du jobbar i ett öppet kök med härliga kollegor där vi jobbar med varandra.

Som kock med köksansvar har du som ansvarsområde att driva köket och utveckla detta och ansvar för den löpande verksamheten med produktions- och resursplanering, samt säkerställer att produkterna blir producerade i enlighet med de krav och riktlinjer som finns. Arbetet omfattar primärt traditionell matlagning från grunden med kalkon som bas, men också tillse en korrekt skötsel av utrustning och upprätthållande av hygienkrav.

Restaurangen utgörs idag av ca 4 medarbetare som rapporterar till Butikschefen.



Publiceringsdatum
2024-10-23

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har arbetat som kock i ett antal år och har erfarenhet ifrån mat tillagning från grunden med fokus på buffé och dagens rätt.

Utbildning inom hotell- och restaurang varmkök och kallskänk Erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök som lagar mat från grunden, under minst 2 år Kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollprogram och datorvana.

Som person är du glad, ambitiös, gillar ett högt tempo och är pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa matupplevelse genom att tillämpa din noggrannhet och ditt innovativa tankesätt kring matlagning, där du har ett öga för detaljer.

Du har en god kunskap kring hantering av livsmedel och hygien och vi vill att du genomgått en certifierad utbildning kring hantering av livsmedel. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.



Om ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att ansöka. Sista ansökningsdag är satt till 2024-11-25 men vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Kalle Viberg 0414- 282 03

Vi ser fram emot din ansökan

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-11-25
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2024/14".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Guldfågeln AB (org.nr 556134-2964)

Körkort
För detta jobb krävs körkort.

Arbetsplats
Ingelsta Kalkon AB

Jobbnummer
8973601

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Guldfågeln AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Guldfågeln AB: