Kock med erfarenhet till förskola
Dibber Helianthus Förskola AB / Kockjobb / Huddinge
2022-02-24
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock med erfarenhet till förskola" (publicerad 2023-05-15) ⬅️
Visa alla kockjobb i Huddinge,
Botkyrka,
Stockholm,
Salem,
Ekerö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Dibber Helianthus Förskola AB i Huddinge,
Trosa,
Nyköping,
Örebro eller i
hela Sverige Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.
På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.
Inom Dibber arbetar våra kök med att förverkliga den goda måltiden. Den goda måltiden är ett kvalitetsverktyg som innefattar både pedagogik, tillagningen och mötet med gästen. I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor (Den Goda Måltiden) och samtidigt utmana barnens perspektiv på mat. Du är självklart en nyckelperson för att säkerställa kvaliteten på maten utifrån måltidsdokument, lagkrav, NKI (Nöjd Kund- Index) och livsmedelsverkets rekommendationer.
"Vi får världens viktigaste värden att växa" är det som genomsyrar vår verksamhet såväl till barn, vårdnadshavare och medarbetare.
Publiceringsdatum2022-02-24Dina arbetsuppgifter Hålla en hög kvalitetsnivå så att köksverksamheten drivs i enlighet med lagar, förordningar, Dibber Way (Dibbers vision, värden och arbetsrutiner) kollektivavtal samt interna riktlinjer samt finansiella ramar
Ansvara för den dagliga verksamheten i köket
Laga frukost, lunch och mellanmål i den mån de förekommer
Planering av måltider 5 veckors menyer enligt, livsmedelsverkets rekommendationer
Inköp genom webhandel, följa ramavtal
Svara i telefon och läsa/skicka mejl
Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, disk och underhåll av de livsmedelslokaler som finns
Dagligt hållbarhetsarbete svinn
Leda kökspersonalen genom en öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt i den
mån det finns personal
Aktivt medverka i olika forum och utveckling inom skolrestaurangerna/förskole restaurangerna
Aktivt medverka i olika sammanhang där måltiden är en del av den pedagogiska verksamheten.
Följa budget och de avtal vi har inom Dibber
Kvalifikationer Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden.
Svenska i tal och skrift
Datorvana
Kunskap om egenkontroll
Dina personliga egenskaper Kommunikation
Flexibel
Samarbetsförmåga
Organisationsförmåga
Kvalitetsmedveten
Ansvarstagande
Vi erbjuder
• Utbildning inom Dibber den goda måltiden
• Annan aktuell kompetensutveckling i dialog med chef och måltidsansvarig
• Fria pedagogiska måltider
• Friskvårdsbidrag
• Personalstöd via Falck Health Care
Kontaktinformation
Alexandra Håkansson, Rektor ,
alexandra.hakansson@dibber.seRickard Lundberg, Den goda måltiden,
rickard.lundberg@dibber.seArbetsplats
Småbrukets Backe 43
141 58 Huddinge
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Tillsvidare.
Ersättning•
Fast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-03-11
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagDibber Helianthus Förskola AB
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "4488392531".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Dibber Helianthus Förskola AB (org.nr 556626-0534),
https://dibber.se/ Arbetsplats Dibber
Kontakt Den goda måltiden
Rickard Lundberg
rickard.lundberg@dibber.se Jobbnummer 6378068
Observera att sista ansökningsdag har passerat.