Kock med erfarenhet till förskola

Dibber Helianthus Förskola AB / Kockjobb / Huddinge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Huddinge, Botkyrka, Stockholm, Salem, Ekerö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Dibber Helianthus Förskola AB i Huddinge, Trosa, Nyköping, Örebro eller i hela Sverige

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.

Inom Dibber arbetar våra kök med att förverkliga den goda måltiden. Den goda måltiden är ett kvalitetsverktyg som innefattar både pedagogik, tillagningen och mötet med gästen. I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor (Den Goda Måltiden) och samtidigt utmana barnens perspektiv på mat. Du är självklart en nyckelperson för att säkerställa kvaliteten på maten utifrån måltidsdokument, lagkrav, NKI (Nöjd Kund- Index) och livsmedelsverkets rekommendationer.

"Vi får världens viktigaste värden att växa" är det som genomsyrar vår verksamhet såväl till barn, vårdnadshavare och medarbetare.

Publiceringsdatum
2023-05-15

Dina arbetsuppgifter
Hålla en hög kvalitetsnivå så att köksverksamheten drivs i enlighet med lagar, förordningar, Dibber Way (Dibbers vision, värden och arbetsrutiner) kollektivavtal samt interna riktlinjer samt finansiella ramar

Ansvara för den dagliga verksamheten i köket

Laga frukost, lunch och mellanmål i den mån de förekommer

Planering av måltider 5 veckors menyer enligt, livsmedelsverkets rekommendationer

Inköp genom webhandel, följa ramavtal

Svara i telefon och läsa/skicka mejl

Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, disk och underhåll av de livsmedelslokaler som finns

Dagligt hållbarhetsarbete svinn

Leda kökspersonalen genom en öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt i den

mån det finns personal

Aktivt medverka i olika forum och utveckling inom skolrestaurangerna/förskole restaurangerna

Aktivt medverka i olika sammanhang där måltiden är en del av den pedagogiska verksamheten.

Följa budget och de avtal vi har inom Dibber

Kvalifikationer
Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden.
Svenska i tal och skrift
Datorvana
Kunskap om egenkontroll

Dina personliga egenskaper
Kommunikation
Flexibel
Samarbetsförmåga
Organisationsförmåga
Kvalitetsmedveten
Ansvarstagande

Vi erbjuder
• Utbildning inom Dibber den goda måltiden
• Annan aktuell kompetensutveckling i dialog med chef och måltidsansvarig

• Fria pedagogiska måltider
• Friskvårdsbidrag
• Personalstöd via Falck Health Care



Kontaktinformation
Alexandra Håkansson, Rektor , alexandra.hakansson@dibber.se

Rickard Lundberg, Den goda måltiden, rickard.lundberg@dibber.se

Arbetsplats
Småbrukets Backe 43

141 58 Huddinge

Ersättning
. Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-08-18
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "4488392531".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Dibber Helianthus Förskola AB (org.nr 556626-0534), https://dibber.se/

Arbetsplats
Dibber

Kontakt
Rektor
Alexandra Håkansson
alexandra.hakansson@dibber.se

Jobbnummer
7780832

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Dibber Helianthus Förskola AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Dibber Helianthus Förskola AB: