Kock

Göteborgs Symfoniker AB / Kockjobb / Göteborg
2025-01-14


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Göteborgs Symfoniker AB i Göteborg

Göteborgs Symfoniker AB söker en kock till vår à la carterestaurang och evenemangsverksamhet

Göteborgs Symfoniker AB är ett helägt dotterbolag inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i kulturminnesmärkta lokaler i Konserthuset vid Götaplatsen i Göteborg och är en av de största kulturinstitutionerna i Västra Götaland. I Konserthuset genomförs årligen ett stort antal evenemang i form av konserter och konferenser, såväl i egen regi som vid uthyrningar till externa arrangörer. Konserter med den egna orkestern, Göteborgs Symfoniker, utgör den huvudsakliga delen av konsertverksamheten. Göteborgs Symfoniker är Sveriges Nationalorkester, en orkester med internationell lyskraft.

Konserthuset har en à la carterestaurang med plats för ca 50 gäster, en vinbar samt flera foajébarer som är öppna i anslutning till konserter. Här serveras lunch på vardagar för orkestern, à la carte för konsertbesökare och ett caféutbud i våra foajébarer i samband med föreställning och vid flertalet tillfällen arrangeras större evenemang/konferenser i anslutning till våra salar, Stora Salen och Stenhammarsalen. Konserthusets serveringar har ett stort intresse för miljö vad gäller både mat och dryck. Mer om vår restaurang och vad vi erbjuder finner du på vår hemsida.

http://www.gso.se/konserthuset/restaurang-cafe/

Vi söker nu en kock som kan göra vår restaurang till en fantastisk upplevelse tillsammans med vår köksmästare och vår avdelning.
Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där restaurangbesöket förgyller hela konstupplevelsen för gästen. Du jobbar med en hög standard på meny och ekologiska råvaror. Vi har ett större utbud viner och i anslutning till restaurangen en vinbar där vi säljer våra exklusiva viner och en mindre meny.

Kocken ingår i ett härligt team tillsammans med Publik & Evenemangschef, köksmästare, publik & serveringsansvariga och serviskollegor under kvällen. Publik & Evenemangschefen samt köksmästaren sätter ramar för vår verksamhet, inom dessa ramar har du som kock hos oss stor frihet att arbeta självständigt och kreativt. Du ska vara beredd att arbeta med förberedelser för många olika typer av arrangemang.

Förutom a la carte för våra konsertgäster arbetar vi även med större konferenser och evenemang där vi lagar mat till uppemot 1200 gäster. Arbetspassen förläggs dagtid, kvällstid och helger. Tjänsten är en 100 % anställning med flexibelt startdatum. Vi har kollektivavtal enligt Scen & film/Svensk Scenkonst.

Vi kallar till intervju löpande och som en del i rekryteringsprocessen ser vi att ni provjobbar hos oss.

Publiceringsdatum
2025-01-14

Kvalifikationer
För att söka behöver du:

Ha 3 års dokumenterad erfarenhet av restaurangbranschen.

Ha minst 2 års erfarenhet av en à la carterestaurang.

Kunna jobba självständigt och ta initiativ.

Ha relevant utbildning.

Ha god samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du även:

Erfarenhet av arbetsledning.

Vill du arbeta i en av Sveriges äldsta kulturinstitutioner, vara med och leverera service på hög nivå och skapa en fantastisk helhetsupplevelse för våra gäster? Varmt välkommen med din ansökan via denna sida!

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2025-02-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Göteborgs Symfoniker AB (org.nr 556313-1027)

Arbetsplats
Göteborgs Symfoniker

Jobbnummer
9101603

Prenumerera på jobb från Göteborgs Symfoniker AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Göteborgs Symfoniker AB: