Kock - Clarion Grand Hotel Helsingborg

Clarion Hotel Gillet / Kockjobb / Helsingborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Helsingborg, Bjuv, Åstorp, Höganäs, Landskrona eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Gillet i Helsingborg, Uppsala eller i hela Sverige

Clarion Grand Hotel är ett av Helsingborgs ledande hotell med 164 rum, 2 restauranger, bar, pianobar, café, japanskt spa och konferensfaciliteter. Hotellet ingår i Choice Hotels Scandinavia.
Clarion Grand Hotel Helsingborg söker ett matlagningsproffs till vår restaurangverksamhet.
Du är, förutom att du är glad,noggrann och har humor, professionell och personlig i ditt möte med gäster och kolleger. Din primära arbetsuppgift är att tillsammans med resten av vårat team göra våra gäster än mer nöjda i såväl sin vardag som helgdag tillsammans med oss.  
Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil:
 Vi erbjuder Dig ett spännande, och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Helsingborg.
Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal.

Publiceringsdatum
2011-08-16

Så ansöker du
Sänd din ansökan via länken nedan eller via www.jobsatclarionhotels.com

Företag
• Positiv energi, kroppsspråk och utstrålning
• Mod att äga egna problem och våga fråga
• Begeistring, engagemang och nyfikenhet på dem vi möter.
• Är en god ambassadör för hotellet och står för ett gott värdskap 
I  tjänsten ingår:
•  Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Grand Hotel Helsingborg.
•  Väl insatt i  menyer och dryckesutbud. Såväl för Restaurang Grand Lounge som Grand Coffee
•  Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
•  Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass 
•  Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
•  Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster.
•  Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
•  Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till Köksmästare eller F&B Manager
•  Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
•  Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2

Arbetstider och omfattning
tills vidare

Ersättning
Enl. avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2011-08-31
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Ansökan sker via företagets webbplats.

Kontakt
Andreas Levin, +46 42 380400

Företag
Clarion Hotel Gillet

Adress
Clarion Hotel Gillet
Box 1104
25111 Helsingborg

Jobbnummer
1003577

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel Gillet

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Gillet: