Kock - Clarion Grand Hotel Helsingborg
Clarion Hotel Gillet / Kockjobb / Helsingborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Helsingborg,
Bjuv,
Åstorp,
Höganäs,
Landskrona eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Gillet i Helsingborg,
Uppsala eller i
hela Sverige Clarion Grand Hotel är ett av Helsingborgs ledande hotell med 164 rum, 2 restauranger, bar, pianobar, café, japanskt spa och konferensfaciliteter. Hotellet ingår i Choice Hotels Scandinavia.
Clarion Grand Hotel Helsingborg söker ett matlagningsproffs till vår restaurangverksamhet.
Du är, förutom att du är glad,noggrann och har humor, professionell och personlig i ditt möte med gäster och kolleger. Din primära arbetsuppgift är att tillsammans med resten av vårat team göra våra gäster än mer nöjda i såväl sin vardag som helgdag tillsammans med oss.
Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil:
Vi erbjuder Dig ett spännande, och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Helsingborg.
Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal.
Publiceringsdatum2011-08-16Så ansöker duSänd din ansökan via länken nedan eller via
www.jobsatclarionhotels.comFöretag• Positiv energi, kroppsspråk och utstrålning
• Mod att äga egna problem och våga fråga
• Begeistring, engagemang och nyfikenhet på dem vi möter.
• Är en god ambassadör för hotellet och står för ett gott värdskap
I tjänsten ingår:
• Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Grand Hotel Helsingborg.
• Väl insatt i menyer och dryckesutbud. Såväl för Restaurang Grand Lounge som Grand Coffee
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
• Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster.
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
• Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till Köksmästare eller F&B Manager
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2
Arbetstider och omfattningtills vidare
ErsättningEnl. avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-08-31
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Ansökan sker via företagets webbplats.
KontaktAndreas Levin, +46 42 380400
FöretagClarion Hotel Gillet
AdressClarion Hotel Gillet
Box 1104
25111 Helsingborg
Jobbnummer 1003577
Observera att sista ansökningsdag har passerat.