Kallskänksansvarig till Regeringskansliet Rosenbad
Sabis / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök:
www.sabis.sePå Rosenbad serverar vi Sveriges regering, dess gäster och Regeringskansliets medarbetare. Verksamheten består av 4 delar. Lunchrestaurang, Rosenbad Gästmatsalar, Utrikesdepartementet Gästmatsalar och catering till Regeringskansliets olika kvarter. Dagligen serverar vi ca 400 lunchgäster, ca 10-80 luncher och middagar i gästmatsalarna och ca 300-800 cateringkuvert. Våra grundvärderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Som kallskänksansvarig har du en nyckelroll på enheten. Vi är ett litet effektivt arbetslag bestående av köksmästare, souschef, kallskänksansvarig och kock. Vid behov hyr vi in förstärkning där vi har ett gott samarbete med bemanningsföretagen.
Tjänsten innebär daglig produktion av det kalla köket till enhetens alla delar. Vi arbetar som ett kökslag med både det kalla och det varma men med tydliga ansvarsområden. Tjänsten innebär även att vara köksmästaren behjälplig vid inköp och meny- och personalplanering. Vi lagar all mat från grunden och mycket med ekologiska och närproducerade råvaror.
Du har erfarenhet från liknande verksamhet med minst 10 års yrkeserfarenhet och 5 år i arbetsledande befattning. Du behärskar kvalitativ produktion i större mängd, har arbetat med svenska klassiker och tycker om smakinfluenser från hela världen. Erfarenhet från "fine dining" och det varma köket är också ett krav. Du är driven, kreativ, noggrann, positiv, lyhörd och har gästen i fokus. Du håller en hög nivå och är smaksäker i det du lagar. Det är av stor vikt att du förespråkar ordning och reda och arbetar strukturerat.
Tillträde den 8 augusti. Vi arbetar i en miljö med hög säkerhetsklassning och vid anställning sker registerkontroll hos Säkerhetspolisen.
Arbetstiden är främst dagtid mån-fre kl. 7-16 och vissa kvällar i gästmatsalarna. Vi har stängt 5 veckor över sommaren, ca 2 veckor över jul, alla röda dagar och vissa klämdagar.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Daniel Stedt på telefon 08-405 41 43 eller e-post
daniel.stedt@sabis.seVälkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
Publiceringsdatum2016-05-26ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-06-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis
AdressSabis
Box 6015
10231 Stockholm
KontorsadressBox 6015
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2870570
Observera att sista ansökningsdag har passerat.