Inovativ köksmästare sökes till nytt koncept
Fazer Food Services / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Nu lanserar vi ett nytt modernt koncept och söker en driftig, innovativ och utåtriktad köksmästare som är med öppnar vår nya restaurang i Stockholm. Vi vill skapa en naturlig mötesplats att längta till där man vet att maten är fantastiskt god, hälsosam och snäll mot vår planet. Vi räknar med att servera 400 luncher per dag, ha en omfattande catering och bli kända för våra supertrevliga kvällsevent som sker ett par gånger i månaden.
Vi söker dig, en driftig, innovativ och utåtriktad köksmästare som vill starta upp en ny verksamhet och utveckla vårt nya koncept tillsammans med vår projektgrupp och ny enhet. Du har jobbat som ledare under en längre period och är van vid att skapa smakupplevelser och hög servicenivå . Vår mission är att skapa smakupplevelser! Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender. Våra förväntningar på dig: Vi vill att du har flera års erfarenhet som köksmästare, gärna från verksamheter med både à la carte, catering och lunchmatlagning. Du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även god datavana.
Som person besitter du goda ledaregenskaper och har stor förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av måltidsutbudet och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är en utåtriktad, självständig och nytänkande person med ett gediget intresse för mat och dryck.
Publiceringsdatum2016-04-11Dina arbetsuppgifter• Huvudansvar för all matlagning (från grunden med färska råvaror)
• Menyplanering, utveckling av hemlagat cafésortiment
• Budgetering i samråd med restaurangchef
• Personalansvar för samtliga medarbetare i köket, personalplanering
• Huvudansvar för inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Huvudansvar för lager, råvaruhantering samt inventering
• Huvudansvar för egenkontroll
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sektorgruppchef Michaela Wallin. 072-502 54 81 alt.
Michaela.wallin@fazer.comArbetstid: Heltid, dagtid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde1 juni
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning
Vi tillämpar löpande urval
Sista dag att ansöka är snarast dock senast 2016-04-16
Placeringsort: Stockholm
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 070-598 73 06
e-post:
lotta.n.backstrom@fazer.comVaraktighet, arbetstid
Heltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-04-16
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2775424
Observera att sista ansökningsdag har passerat.