Hovmästare till Näringslivets Hus
Sabis / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök:
www.sabis.se Näringslivets Hus är en konferensanläggning som ligger på Östermalm och utöver konferensverksamheten bedriver vi en restaurang som serverar omkring 350 dagens lunch. Vi har en egen konferensverksamhet med 13 konferenslokaler, 2 ljusgårdar och 3 matsalar där vi kan servera upp till 300 konferensluncher/middagar/mingel etc. Vår arbetsgrupp består av ca 23 personer fördelat på konferens, restaurang och kök. Vi har även en Kaffe & Deli, som serverar ytligare 70 luncher varje dag. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Som Hovmästare hos oss arbetsleder du arbetet runt våra affärsluncher samt kvällsarrangemang. Tillsammans med Restaurangchefen utvecklar du matsalsarbetet, caféet och gästens upplevelse. Du har ett öga för detaljer och brinner för att inspirera dina kollegor att göra ett fantastiskt jobb tillsammans i matsalen. Du är delaktig i detaljplaneringen av större arrangemang. Tillsammans med Restaurangchefen tar du ansvar för personalplaneringen, är delaktig i våra sociala medier och inköp av dryck & råvaror till kommande beställningar.
Vi söker dig som har utpräglad känsla för service och kvalitet till vårt team. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av restaurangarbete. Hos oss är kundens upplevelse det som avgör! Hos oss ska alla gäster känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje. Som person är du positiv, initiativtagande och en fena på att få till ett riktigt bra samarbete i matsalen. Du är lyhörd inför gästernas behov och har inga problem med att rycka in där det behövs.
Tillträde 1 september. Arbetstiden är måndag - fredag, både dag- och kvällstid. (Vanligtvis har vi stängt 6 veckor under sommaren och 2 veckor vid jul & nyår). Hos oss har vi en tydlig hög- & lågsäsong med schemaläggning utefter behov och årsarbetstid.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Restaurangchef Eva Meyer, 08-522 061 121.
Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningar behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2018-06-07ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-07-06
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis
AdressSabis
Box 6015
10231 Stockholm
KontorsadressBox 6015
Jobbnummer 4190017
Observera att sista ansökningsdag har passerat.