Handledande hovmästare till en unik arbetsplats!
Linköpings Stadsmission / Servitörsjobb / Linköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Linköping,
Mjölby,
Åtvidaberg,
Finspång,
Motala eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Linköpings Stadsmission i Linköping,
Motala,
Norrköping,
Vadstena,
Stockholm eller i
hela Sverige Linköpings Stadsmission driver restaurang von Dufva som en del i socialt företagande. Sociala företag har som mål att integrera människor i samhälle och arbetsliv via en dubbel affärsidé, att utveckla människan samtidigt som vi producerar och säljer varor och tjänster. Våra sociala företag värnar om såväl människa som miljö och strävar efter att i möjligaste mån ha en ekologisk, krav och rättvisemärkt profil som signum.
Hos restaurang von Dufva är allt som serveras hemlagat av finaste råvaror och i eget kök. Vi håller mycket hög kvalitet på maten, har stor variation på utbudet med hänsyn till säsong och värnar om närliggande producenter. Lunch på vardagar, brunch på helger samt catering står i fokus just nu. Vi har 145 sittplatser i restaurangen.
Nu söker vi en hovmästare som handleder våra deltagare i matsalen, bidrar med kunskap och utveckling och blir en del i vårt team där lunch, brunch och catering av hög kvalitet står i fokus.
Läs mer om restaurangen på vondufva.se
Publiceringsdatum2015-09-23Dina arbetsuppgifterVi söker dig som bidrar med din kunskap gällande servering, värdskap och dryckeshantering och som kan leda och coacha deltagare och övrig servispersonal. Du har ett genuint intresse för mat och dryck och att leverera service. Detta gör du i kombination med ett intresse för människor och för att lära ut dina kunskaper. Du kommer att arbeta med deltagare och ta fram personliga mål och utvecklingsplaner för deltagarna.
Som handledande hovmästare har du ansvar för deltagare i matsalen. Du är personlig i ditt möte med både deltagare, gäster och kollegor och strävar efter att nå satta mål. Du är flexibel, har nära till skratt och gillar att arbeta i ett högt tempo.
Utbildning och personliga egenskaper
För att klara arbetet har du ledaregenskaper, tar ansvar och bygger struktur runt dig. Vi gillar flexibilitet, engagemang och nytänkande. Tillsammans med eller på köksmästarens förslag bygger du menyer och jobbar med event och catering. Du är även en fena på att säkerställa struktur och ordning i vår matsal så att både deltagare och gäster får vad de vill ha. Du har genuint gästfokus och strävar efter att varje gäst som besöker oss ska få en unik upplevelse.
Vi vill att du som söker har yrkesutbildning inom och några års erfarenhet från restaurang, gärna med ansvar i matsal och med dryckesutbildning. Det är viktigt att du har en förståelse för branschens villkor där det förekommer oregelbundna arbetstider och ibland tufft tempo.
Du är solidarisk med Stadsmissionens värdegrund - se vår hemsida under Om oss.
Har du en gedigen erfarenhet av mat och dryck och brinner för att leverera minnesvärda upplevelser till våra gäster? Då vill vi att du söker!
KörkortskravB
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Provanställning kan bli aktuellt. Tillträde: enligt överenskommelse
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Arbetstid företrädesvis dagtid, men även obekväm tid, t ex vissa lätthelger. Kollektivavtal HÖK 13/Allmänna bestämmelser (kommunalt avtal)
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-10-22
Skriv "Hovmästare" i meddelandefältet.
Ansökan kan skickas till e-postadress:
ansokan@linkopingsstadsmission.seKontaktPelle Bring, verksamhetsledare restaurang von Dufva 0722-20 75 05 (arbete)
pelle.bring@linkopingsstadsmission.seSanna Detlefsen, Områdeschef 0730-330574
sanna.detlefsen@linkopingsstadsmission.seFöretagLinköpings Stadsmission
AdressLinköpings Stadsmission
Ågatan 3
58222 LINKÖPING
KontorsadressÅgatan 3
Linköping
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 013-263850
Faxnummer: 013-122253
E-postadress:
info@linkopingsstadsmission.se Jobbnummer 2446571
Observera att sista ansökningsdag har passerat.