Frukost och lunch manager
Stenungsbaden Yacht Club / Chefsjobb / Stenungsund
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stenungsund,
Orust,
Lilla Edet,
Tjörn,
Kungälv eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stenungsbaden Yacht Club i Stenungsund,
Göteborg eller i
hela Sverige STENUNGSBADENS YACHT CLUB HOTELL, RESTAURANG, SPA OCH NÖJE Vår historia Under åren 1986-1992 utgjorde Stenungsbaden bas för Sveriges America's Cup-satsning med utmanarbåten Tre Kronor. Influenserna från kappseglingen och den amerikanska östkusten är påfallande än idag. Men lika framträdande är förstås den svenska västkusten. Det märks inte minst på våra fina, lokala råvaror, inte sällan hämtade från havet
Publiceringsdatum2015-07-16Dina arbetsuppgifterAvslappnad elegans, stilig sportighet och positivt självsäker, är kärnvärden i vår organisation. Känner du igen dig ?, då är du på god väg att bli en ledare av restaurangteamet. Arbetsuppgifter Vi söker nu västkustens piggaste -och mest medvetna frukost& lunchmanager till Stenungsbadens Yacht Club. Vår ambition är att bli bäst på frukost och lunch och du är den som kommer styra yachten dit. Frukost & Lunchmanagern är driftsansvarig för frukostkök, frukost matsal, konferensfika och luncher. Hen har ett nära samarbete med restaurant managern. Rapporterar till f&b manager samt sitter med i f&b;s ledningsgrupp. Lunch manager har ett övergripande driftsansvar för ovan nämnda delar, vi ser att rätt person älskar att vara i driften, samt triggas av att ha tydliga mål; såsom nyckeltal, omsättning, råvarukostnader, driftskostnader, kvalitetsmål osv. Du har såklart även ett personalansvar för arbetsledare och servisgrupp. Du kommer att ha en mycket viktig roll i vår driftsgrupp. Som chef och ledare för en stor del av vår organisation har du ett extra stort ansvar att föregå med gott exempel. Du förväntas vara delaktig i att skapa en prestationskultur, präglad av fokus på försäljning, best practise, rätt kvalitet, tät måluppföljning, transparans och hög närvaro som ledare i syfte i att skapa jämnt höga prestationer.
Beskrivning av kvalifikationer
Kvalifikationer och personlighet Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning samt minst 6 års yrkeserfarenhet inom restaurang i liknande befattning. Högskoleutbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100 % och tillträde i början av Augusti. Du gillar utmaningar, är van vid tidspressade situationer och känner dig bekväm och trivs i arbetsledarrollen. Du brinner för att ge förstklassig service och att överträffa gästens förväntningar. Kvalitet och försäljning är en naturlig del av dig. Vi värdesätter att du har både à la carte och banketterfarenhet. Som person är du flexibel och samarbetsvillig, att skapa team med medarbetare samt ledningsgruppen är något vi ser som en självklarhet. Att se och få ut det bästa av varje medarbetare är det du triggas av. Kontaktpersoner Isabell Dagman food and beverage manager,
isabell.dagman@stenungsbaden.se Marlén Winggren facklig representant,
marlen.winggren@stenungsbaden.seVaraktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
heltid-tillsvidare Tillträde
2015-08-01
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
enligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-08-09
Skriftligt
Ansökan kan skickas till e-postadress:
isabell.dagman@stenungsbaden.seKontaktIsabell Dagman 0303-726841
FöretagStenungsbaden Yacht Club
AdressStenungsbaden Yacht Club
Södra Stenungsön
44448 STENUNGSUND
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0303-726800
Faxnummer: 0303-726899
E-postadress:
info@stenungsbaden.se Jobbnummer 2341338
Observera att sista ansökningsdag har passerat.